GuzelMelegimm Spinal sezaryenden önce neden bişeyler yemiyoruz 😞 çok acıktım biraz atıştırsam olur mu? 8 de ameliyatım. Bi de su falanda mı içmiyoruz
BerenGulce GuzelMelegimm Kesinlikle yememelisiniz bunda genel spinal farketmez 2 doğum yaptım ikiside spinal oldu kesinlikle bisey yememem gerektigini söylediler gece 12 den sabaha kadar aç kaldım öğlen 2 de Doğum yaptım. Dayanmalisiniz
Cimenn1223 GuzelMelegimm yasak içemezsiniz dogumda alinan serumlar kustura biliyor doktorunz birsey yeme icme diyip yer icerseniz ve o an kusarsanz sert tepki göre bilirsnz dogum aninda benimde bulantim olmuştu birsey yiyip icmedigm icin sdce öğürtü vardi
GuzelMelegimm Alparslanmom__ 12 den sonra bişey deme dediler ama çok acıktım. Genel anestezi de aç olmak gerekıyor spinalde gerek yok diye biliyorum
Alparslanmom__ GuzelMelegimm anladm benmde bilgim yok maalesef sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏🌸🐣
BerenGulce GuzelMelegimm Evet öyle oluyor malesef 😑 bende çok zorlanmıştim. Ama az daha sabredin bebeğinize kavuşmaya az kalmış ne güzel 🥰