Hhtcry kubrabayraktarr çok sevinirim ❤️ benimki altı ayı doldurunca geçmişti ama o altı ay yere eğilsem ya da otursam yaslı insanlar gibi o kadar zor doğruluyordum ki
Kdz Lutfiye20 yok hiç hissetmedim ama gövdem sallaniyodu onu hissettim heralde bastirdikca mide bulantısı kusma yaptı
Cansu__1997 Aysegul7766 Devlet Hastanesi’nde doğum yapacağım için o kadar şanslı değilim eşim yanıma gelemez kendisi zaten korkuyor doğuma giremez özel hastane olsaydı
Aysegul7766 Merveya değişiyor o ya bennim dde ikinci seseryamda ilk bşr hafta başım dönüyordu bunda hiçbirşey olmadı belki sizinkide olmıcaktır endişelenmeyin keza bendede migren var endişelenmeyin 😊
Burcu395 CitLemBik 3 saat içinde narkoz etkisi geçiyor ağrılar başlıyor uyuşukluk geçtikten sonra ilk kalınan gece haliyle biraz zor geçiyor ama katlanılamaz olursa zaten söylüyorsunuz bacakta ağrı kesici iğne oluyorsunuz
esra_1824 Merveya ozaman belden aşağı yani spinal daha iyi zatn cogu doktoru bunu öneriyor tamamen uyumaktansa bu daha iyi
esra_1824 Merveya baş ağrısı için korkuyorum demişsin ya oyuzden dedim tabi bilemeyiz yine agricakmi diye bunu dusunup strese girmeyin bence dikişlerin ağrısı en zoru zaten oyuzden akışına bırakın