Diladeniz2 Zaman nasılda su misali 🥹Nasılsınız güzel anneler bu güzel yolculuğu yarıladık kaldı geriye diğer yarısı 🐣🥕
Diladeniz2 FKRKS29 Yaa evet hatırlıyorum sizinle konuşmamızı o zamanlar 6-7 haftalıktık şimdi ise yolu yarıladık insan geriye bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyor 🥹🥹
FKRKS29 Diladeniz2 ya evet oyledir konuşmuşuzdur🥰🥰 evet insan inanamıyo🥰 hiç gelmicek günler gibiydi şimdi şükürler olsun🥰
Diladeniz2 FKRKS29 Detaylı için gün aldınız mı acaba benim doktorum 23 haftalık iken her şey belli olur o zaman bakalım dedi 🥹
FKRKS29 Diladeniz2 Yaa benim doktorda 20 22. Hafta arası yapiyo dedi hepsi farklı bisi söylüyor🤣 bizde bu cuma 21 hafta olcaz insAllah o zandan gitcez😄🥰
Diladeniz2 FKRKS29 Sanırım her doktor farklı şey söylüyor her şey yolunda gitsin de kaçıncı haftada çağırdıkları önemli değil 🩷🐣
Beyzakeles Diladeniz2 bol ağrılı acılı dikkatli gelin miğde yanması ve bel ağrısından uykular nanay 😆
Diladeniz2 FKRKS29 Eveet 11. Haftadan beri belliydi doktorumuzun cihazı iyiydi erken gördü 😅Kızım olacak inşaAllah sizin ki erkekti değil mi 🙆🏻♀️
Ysmnpmk Diladeniz2 bizde Çarşamba 20 haftalık olucaz şuan 19+5 🌸 kızım maşallah hareketli baya artık😀💕
Ysmnpmk sorybaby bende geç hissederim diye bekliyordum ama 19. Haftaya giriş yapar yapmaz hareketleri baya hissedilir oldu 😀kilomda var herkes geç hissedersin diyordu tersini yaptı kızım. 22. Haftaya kadar bekleyip hissedenler var canım beklemek lazım.🌸
06Pembemavi80 Diladeniz2 bizde 21.olduk çabuk geçiyor geçiyor da nasıl olacak fikri hrp kafamın bı kenarinda . 3. Bebeğim 🙈