ggmom Tugcev benim de bu tarzlar göğüs altımı terletiyor ben devayi ebebek sutyenlerinde buldum hava alıyor hem
Damlaozzz SanBMom normalde bende silikon kullanıyorum hep ama sizde sorun olduysa ebebekten alın penye sütyenlerinden ben aldım çok rahat gerçekten doğumdan sonrada hep onları kullanırım artık gibime geliyor
Bidemet Ben suven den aldım orda yardımcı oldular eski sutyenlerimde goguslerim taşıyordu suan cok memnunim
SanBMom Bidemet tamamdir bende bir gidecegim bugun pento e bebek suwenden onerilenlerw bakip alacagim
hakinh Merhaba ben de NBB nin toparlayıcı sutyenlerinden kullanıyorum. Diğer kaplı ya da süngerli ve altları metal olanları giyemiyorjm artık. 😁
metemom_ SanBMom e bebeğin emzirme sütyenlerinin değişik pedli olanları var aşırı rahat bu zamana kadar niye almamışım dedim günlük kullanmaya bile aldım 😂
Drfatma https://ty.gl/euk4bdwvhj Bu markadan çok memnunum biraz sırttan sıkmaya başladı uzatma aparatı aldım
Aysecifci48 2727dfne bildiğim kadarıyla harfler göğüs kabını ifade ediyor. Mesela 85b ve 85c arasında c olanın kabı daha büyük
Merve_31 SanBMom penye kapsız emzirme sütyeni aldım ben şimdiden giymeye başladım 29 haftalığım o kadar rahat ettim ki anlatamam
Tutaste_ SanBMom bende aynıd ertten cekiyorum altı terlıyor ve nork nokta kıpkırmızı.en son bant alıp sırtıma bglıycam diyodum oda ykıyomuymuş 😀 biz boyşe cekicez 110 oldu benimkiler 85 ten
SanBMom Tutaste_ cok fena yakti hemde yani bu influzirlari anlamıyorum oneri olarak paylasiyorlar ama hamile olmasamda yakar o bant bu sicakta yani
Merve_31 SanBMom hepsiburadadan almıştım ama ebebeğin de aynısı ablam almıştı çok memnun o da pişman olmazsınız benim de göğüslerim aşırı şişti
Tutaste_ SanBMom y sen innma onlara zaten. Onlar parasına bakıyor bizi düşünmüyolar. Biz cekicez bendice boyle maalesef çünkü bantta yakıyosa baska bısey yok ben cekiyorum 16. Haftadan beri