eliffff34 Kızlar hamileyim dişim çok ağrıyor ne yapabilirim? Evde majezik sprey var kullansam sorun olur mu
myavocado eliffff34 evdeki majezik spreyin içinden çıkan kağıda ki prospektüs diyoruz ona bakarsanız zaten yazıyor hamilelikte kullanmayınız diye 👍
GamzeOnderTasal eliffff34 16,28 hafta arasi 3,6 ay arasi dis tedavisi yapilabiliyor. Hafta araliginiz uygunsa disciye gidebilirsiniz. 24 haftada kanal yaptirdim, dusuk riskim var diye doktora sordum yine yaptirabilirsin dedi o da
ilaycete213 @eliffff34 aynıyız ama paroldan başka asla birşey kulanma ben sabahtandir kulak ayrı dış ayrı cekiyorum çok şükür biraz geçti oda tuzlu su yaptım
Cmlcml Dişinol diye bir harici ağrı kesici var onu dilinize sürebilirsiniz ben de kullandım karanfilli Bi lokal uyuşukluk veriyor en azından haftanız gelene kadar sizi idare eder bu arada ağrıyorsa demek ki enfeksiyon da var antibiyotik kullanabilirsiniz bence doktora yine de gidin gebelik döneminde kullanılabilen antibiyotikler var ben o süreçte kullanmıştım