Mrvmrvmlh Kızlar doğuma yakın kuaförüme gidip özel bölge ağdası yaptırmak istiyorum sordum dün bi zararı varmı acaba bilgim yok diye gelenler oluyo hamileyken ama yinede içine sinmediyse doktoruna bi sor dedi yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı bi zararı olmaz değil mi hassas oluyo ya vücut o yüzden sormak istedim
Busrakeyvan Mrvmrvmlh Hijyenik devamlı memnun kaldığınız kuaförde yaptırın benim ikinci gebeliğim hep aynı gittiğim kuaföre gidiyorum yavaş ve canınızı acitmadan alması lazım normalde 5 dakike süren ağda yarım saate oldu korkulacak bişi yok sadece dikkatli şekilde hijyenik ortamda olması lazım
Tomucuk12 Mrvmrvmlh bueda bazı arkadaslar erken dıguma sebep oluyor dıyorlardı ama kucul bır ıhtımal bence.. hıjyenık bır yerse sorunnolmaz
annevebebek17 Mrvmrvmlh bende yaptırdım ikinci gebeliğim bu son haftalarımda yine yaptırdım yani kuaförünuze güveniyorsaniz bence sorun yok
myavocado Mrvmrvmlh burada da hiçbirimizin kuaförün söylediğinden başka bir şey söylememize imkan yok, normalde gebelikte ağda yasaklanan bir durum değil, ancak özellikle son haftalarda doktora danışıp öyle yaptırmaktabfayda var, siz mutlaka doktorunuza sorun
1prensesannesi__ Mrvmrvmlh zararı yok askim ilk hamileligimde de 36 37 haftaydim gittim simdi 2. Gebeligim 35de gittim 37 ya da 38de tekrar gitmeyi dusunuyorum