Emineyay Aynı durumda olan var mı acaba karanfil ve soğuk kompleks yaptım ama şiddetle ağrıyor önerisi olan yazabilir mi çok çaresiz hissediyorum 🥺😔
Mkbselisa Emineyay benim doktor bebek sağlıklı olduğu sürece doğuma kadar işlem yapılır demişti 6 aylıkken bir çekim 7 aylıkken en son ikinci çekimi yaptırmıştım ben çok şey denedim ama ağrılar bir süre sonra tekrar oluyor du her insan da her şey işe yaramıyor Allah şifa versin çok iyi bilirim :(
Ftsgktrk Ağrıyan bölgeyle maydanoz cignenmesini öneriyorlar ama yinede siz bilirsiniz tabi inşallah şifa bulursunuz
Leyla-9 Tuzlu su ile gargara dene , karanfil yağı, sarımsak ezmesi sürmek , sirkeyle gargara dene bi , uyurkenden yüksek yatmaya çalış aklıma gelen bunlar insalllah geçer diş ağrısı çok zor ya 😔
Emineyay Leyla-9 teşekkür ederim içinden birkaçını denedim şuan bekliyorum iki tane parol içtim doktorumun izniyle ama başın sol kısmı uyuşuk uyuyabilsem keşke belki o zaman diner 😔🥺
Emineyay Daha önce başka dişti şimdi başka dişim ağrıyor doğum sancısından korkuyorum derken diş ağrısı beliriverdi başımda normal bir ağrı gibi de değil doğuma günler kala çok zor
Ftsgktrk 35 haftadayım bendede var dış ağrısı ama yoğun değil birsey kullanmıyorum kardesim maydanoz ile rahatlıyorum umarım gecer biran once