-Tuba-tlbs- Merhaba bebeğimi kaybettim ve atopsi yapıldı bunun sonucunu nasıl öğrenebilirim netten araştırıyorum bulamıyorum e devletten de çıkmıyor bilgisi olan?
Tomucuk12 -Tuba-tlbs- ınternette detay yazmaz cnm e nabızda vs.. otopsı yapan kuruma git. Aramaları acıyorlarsa ara ve raporu iste .. basın sagolsun
Civciv53 -Tuba-tlbs- patoloji raporu hemen çıkmıyor canım çıkınca devlet hastanesi ise sana mesaj geliyor o birime gidip alabiliyorsun sonucunu e nabıza geç düşüyor. Başın sağolsun canım Allah kimseye yaşatmasın
Bimuallime4 -Tuba-tlbs- öncelikle başınız sağolsun . Ben de evladını kaybetmiş bir anneyim Benim evladım iki buçuk yaşında trafik kazasında vefat etti. Çok acı bir durum . Allah kimseye yaşatmasın . Ama neyin ne zaman geleceği belli olmuyor biz ne kadar dikkat etsek de. O yüzden size psikolojik destek almanızı öneririm . Bir buçuk sene geçti ben hala yeni yeni yaşadığımı hissediyorum.
-Tuba-tlbs- 6 aylıktı nefes borusuna süt kaçması sonucu tam tıkanma oluştu ve kurtaramadılar yavrumu içim yanıyor elimden hiç bişey gelmiyor. Sadece dua ediyorum tüm evlat acısı çeken anne babalara rabbim kimseye bu acıyı vermesin dayanması çok zor.
-Tuba-tlbs- Civciv53 çarşamba günü 15 gün olacak ama kafayı yiyecek gibiyim her ay düzenl Kontrole götüryoduk bi sorun yok gayet sağlıklı diyolardı bi anda böyle olması çok zoruma gidiyor
-Tuba-tlbs- Bimuallime4 başınız sağ olsun gerçekten çok büyük bir acı Allah sabrımızı artırsın inşallah bol bol dua edelim birbirimize