metemom_ gizem-37 maalesef ultrasona girmeden beta HCG değeri üzerinden hafta belli olmuyor son adet tarihinize Göre hesaplayın şimdilik daha sonra doktorunuz size bebeğin büyüklüğü küçüklüğüne göre hafta düzenlemesi yapar
Sakineoncu gizem-37 benim 1000 de falanken 5 haftalikti canım ama betaya göre değil son adet tarihine göre hesaplanır
gizem-37 Liya98 en son adetime göre 8 haftalık görünüyor uygulamada 17 mayısa göre canım.Şimdide kan verdim 1100.
metemom_ gizem-37 geç döllenmedir yüksek ihtimalle ultrasonda doktorun ayarlar haftanı canım bebeğin gelişimine göre
gizem-37 myavocado 8 haftalık görünüyor canım 17 Mayıs son adetimin ilk günü.Ama 1100 hgc değeri az değil mi 8 haftalık olsa
gizem-37 Sakineoncu son adet tarihime göre 8 hafta 2 günlük görünüyor canım.Ama 1100 bana düşük geldi 8 haftalığa göre
616171_ gizem-37 mesela benimde 12 Nisan son adet tarihimdi doktora gittiğimde 8 haftalık olması gerekiyordu uygulamaya göre ama 6 haftalıktı son tarihe takılma zaten bebeğe göre hafta değişiyor
616171_ gizem-37 aynen doktorda ne zaman olduğunu bilmediğimiz için çocuğun boyutuna göre tarih yazıyoruz dedi. Mesela bir hafta atladı hemen 8dim 9 olmuş dedi hemen büyüyorlar zaten