melekxvedat Kızlar dün kızımızın olacağını öğrendik çok şükür 🥹🤲🏼🌸 İsim arayışındayım kız ismi zormuş gerçekten :) kuranda geçen isim önerilerinizi bekliyorum🎀
EceNaz26 melekxvedat Kuran da geçmiyormuş ama Hz.Ibrahim in eşinin adıymış “Sare” 😊 2. isim olarak düşünüyorum bende
azracan20 melekxvedat ben kızım olacak sandım doktor yanlış söylemiş başka doktor kesin erkek olacak dedi hevesim kursağımda kalmıştı Azra koyacaktık eşimle karar vermiştik medine şehrinin diğer ismiymiş 🥰 sen hamilesin bana dua eder misin bi kızım olsun 2 oğlum var bi prensesim olsun istiyorum 🥹🥺🥺🌺
melekxvedat Afrasevde tabiki anlamına bakıyorum kuran da geçip anlamı iyi olmayan veya anlamsız olan isimler de var
Cennet-polat melekxvedat Kuran’da geçmiyor ama mihra koymaya karar verdik biz iyilik sever ,muhabbeti iyi ,nazik ve hoşgörülü anlamı 💞
Canim_bebegim27 melekxvedat Benim bir kızım var adı defne malesef kuran da yok bunun için çok pişmanım Tekrar hamileyim 5 aylik geçen ay 2. Kızım olacağını ogrendim 🌸bu defa zümra koyucam Allah nasip ederse
melekxvedat Lina ve Elif arasında kaldık Lina kulağa Türkçe değil de yabancı geldiği için Elif olacak büyük ihtimalle
Esmagenc İlk kızımın adı Zeynep Asel Şimdi tekrar kızım olacak Eslem Erva koyacagız nasipse 🌸 fikir olur belki 😊