Merhaba kızlar 24 haziranda doğumunu gerçekleştirmiş taze bir anne olarak bende burda yaşadığım süreci ve duyguları sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle asla sezeryan doğum istemeyen normal doğum olacak diye ısrarcı davranan bir gebeydim fakat bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor. Kalça bağlarımın aşırı incelmesi sonucunda 39. Haftamda sezeryan doğum kararı aldık. Çok korkuyordum çünkü sezeryan doğum sonrası bana o kadar korkunç anlatılmıştı ki çok ağrı çekicem yerimden kalkamıcam bebeğime o durumda nasıl yeteceğim korkusuyla gittim hastaneye fakaaaattt hiçte düşündüğüm gibi olmadı saat 09:00 da ameliyata alındım 09:05 bebeğim dünyaya geldi ten tene temasımız yapıldı. ( bu arada bebeğinizi gördüğünüz an her şeyi unutuyorsunuz o an ne oluyor sana ne yapıyorlar umurunuzda bile olmuyor) ilk kez ameliyathanede emme işimizide hallettik. Sanırım bi 10-15 dk çok emin değilim dikişim yapıldı. Odaya alındım ve 1 saat sonra ayaktaydım kalktım yürüdüm hiç ağrım olmadı hastanede sadece bir kez ağrı kesici aldım öyle anlattıkları gibi korkunç ağrılarım sancılarım olmadı her şey çok güzeldi ertesi sabah hastaneden çıktık eve geldik ☺️🥰 bu arada evdede öyle ağrım sancım olmadı gayette kalktım yürüdüm ve eklemek isterim ki korse kullanmanında çoo büyük etkisi var ağrı hissetmemede doktor izinliyle tavsiye ederim korseyi ☺️ Allahım herkese böyle pozitif doğum hikayeleri nasip etsin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın sağlıkla büyütün inşallah 🥰 benim gibi sezeryanda korkan gebişleri motive eder umarım 🙏🏻🫠 Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım ☺️