Dinlemeyiseven Çin takvimi deneyen var mı doğru çıkar mı? Biliyorum bilimsel açıdan imkansız ama merak ediyor insan 😂😂
Esum48 Dinlemeyiseven siteye gore de fark ediyor baska siteden bakinca erkek cikiyor ama kiz. Sabahinki dogru ama 😀
Mzzz Esum48 yani doğru diyerek kesin bir şey söylemeyin 2 gebeligimde baktım bilemedi ne başka site ne dediğiniz site ama Rus takvimi 2sinide bildi tabi hepsi uyduruk işler😂
Bebemiz Dinlemeyiseven hayır benim erkek çıkmıştı ben de erkek hissediyordum hep ama prensesimiz olcak🌸🌸. Bu arada sabah sitesinde de hesapladım diğerlerinde de baktım hep erkek çıkıyordu☺️
1kedi1bebe Dinlemeyiseven ilk oğlumda tutunca çevremdekilerin bilgilerini topladım herkesin tutuyordu çok hevesliydim ama 2. Kız görünüyordu o da erkek oysa çok güvenmiştim🥹🥹
Beyazmelekkk Esum48 2. Kız geliyor o zaman . Bu erkek olsun istiyordum iki duyguyuda yaşamak için ama nasip
Mervedezz Esum48 ben de sabahın sitesine bakıyordum hep . Hepsi aynı sanıyordum sabahta erkek çıkıyor bir iki sitede kız çıktı . Sabahın siteye göre bakarak ay seçtim . Ama hamile kalınca diğer sitede kız görünce kalakaldım bakim ne çıkacak 😂