Damlademirr Erkek ismi bulmak zor mu bana mı zor geliyor kızıma kardeşinin adını soruyorlar isimsiz diyor 😃😃 isimsiz kalacak çocuk bu gidişle 😀 kızımın adı Eylül illa ki ona uygun bir isim aramıyorum önerileriniz varsa açığım 🤩
Cihangir09 Damlademirr aslında bence erkek ismi daha kolay ya 😂 daha cinsiyet belli değil ama aklımda bir sürü erkek ismi var kız ismi sıfır 😂 Giray Barlas Yaman Atlas Göktuğ bizim seçenekler arasında 4 yaşındaki oğlumun ismi de Cihangir 🩶 size de fikir olsun ☺️
Ayshes20 Damlademirr 11 haftalık hamileyim oğlum olursa adı Asil olucak bu aralar en çok beğendiğim erkek ismi 😀 kızlarım var bide oğlum olmasını cok isterim🥰
neslsah-1 Busekrtl bnde yiğit. Yada yağız istiyorm ama eşim doğduğunda karar vercek heralde cok tepkisiz korkuyormda değişik istemediğim bi isim verir diye 😂🤣
Damlademirr Oyku60 evet bende emir ve Eymen ismimi seçenekler arasına koydum teşekkür ederim sag salim gelsinler inşallah 🤩
Damlademirr neslsah-1 evet bizde öyleyiz bi ulaşamıyoruz ben a diyorum o b sonumuz nolcak bilmiyorum 😀😀
Damlademirr Cihangir09 Barlas bu ara baya popüler bir isim oldu bende uras ege deniz birde aren ismini beğenmiştim 🤩 Allah gönlünüze gire versin sağlıklı olsun 🙏🫶
Busekrtl Damlademirr Evet canım ya daha cinsiyetini öğrenmeden erkek olursa soyadım olsun bari dedim erkek oldu şansa 😍