Beyazmelekkk Kızlar evde öğrendim fakat henüz kan vermeye gidemedim yarın sağlık ocakları kapalı mi olur ? Özelde 800-1000 TL beta hcg baktırmak çok fazla. Normal devletin aciline gitsem nasıl baktirabilirim ki ya fikir verir misiniz meraktan öleceğim
Rabia97 Beyazmelekkk canım başım çok dönüyor şikayetiyle gittiğinde gebelik şüphem var dediğinde acilde bakıyorlar gebelik takibini başka türlü yapmıyoruz diyorlar
sedanur_bpr0 Beyazmelekkk Ben gece acile gitmiştim. Beta HCG değerimi öğrenmek istiyorum diyip kan verdim. Sorun yaşamadım. Siz karnım ağrıyor gebelik şüphem var vs diyebilirsiniz.
Tutaste_ Beyazmelekkk bulundugunuz yerin acılı okadar Kalabalık değilse gidin kan alsınlr sizden mide buşantısı kasık agrısı filan diyin baksınlar
momofmychildren Beyazmelekkk ben test yaptığımi silik çıktığını söylemiştim rica etmiştim bakmışlardi acilde
Dilaygencer Evde test yaptım acile Kasık ağrım var geçmiyor diye gitmiştim gebelik ihtimalim de var dedim idrar kan derken beta da baktılar
EceQueen Bence acili meşgul etmeyin, bir gün daha bekleyip sağlık ocağında kan verirsiniz kesinleşir🙏🏻🙏🏻
Beyazmelekkk tubik_ Çarşamba ve cmt test yaptım ikiside pozitif hala kan vermeye gidemedik ya işten dolayı . Yarında sağlık ocağı şansa kapalı heralde sabirsizlandim iyice
Dinlemeyiseven Beyazmelekkk midem bulanıyor gebelik şüphem var de bakıyorlar hemen 1 Saate de sonuç e nabıza düşüyor
Buse344161 Beyazmelekkk evde test yapdım akşamdı kasıklarım çok ağrıyordu acile gittim şiddetli kasık ağrım var test yapdım pozitif çıktı hamilelikten şüpheleniyorum dedim kan alıp bakdılar 1.30 saaat içinde sonucum çıktı ve alttan muayne etti ultrasonla evet hamilesin dedi devlet hastanesi aciline gitmiştim
Mlsaa99 Cogu hastane gebelik deyince bakmiyor . Karnim kasiklariim cok agiriyor gecmiyor dersen suphen var mi diye soruyorlar var dersen kan testi yapiyorlar . Ama gebelik icin betaya baktirmak istiyorum dediginde yapmiyorlar
Svl2109 Beyazmelekkk özel bile 100 150 olması lazım devlete git günüm geçiyor ve sancım var de bakarlar
Zln2152 Beyazmelekkk ben evde test yaptığımda acile gidip test yaptığımı silik çizgi ile öğrendim gebelik şüphem var kan vermem gerekiyor dedim hemen kan aldılar ve iki günde birde takip edildim beta değerini görmek için
616171_ Beyazmelekkk bu fiyata ben muayeneye gidiyorum sadece beta için o kadar almıyorlar hastaneyi arayıp sorabilirsiniz ben 200 falan vermiştim ama ekstra tüm kan değerlerini isterseniz pahalı olabilir
Beyazmelekkk 616171_ hayır sorduk sadece beta için bu fiyatı söylediler bizde Hastaneden çıktık gittik eşimle
Byzerd Beyazmelekkk 800-1000₺ cok fazla bence bi arayıp fiyat alın ben 1 ay önce öğrendiğimde 150-200₺ gibi bir şeye yaptırdım hadi olsun olsun 250₺. Ama devlete giderseniz de bulantım geçmiyor kasıklarım ağrıyor diyin enjeksiyon yapmadan test yapın bebek istiyorduk diyin o zaman bakıyorlar mutlaka.
Dmerrt Beyazmelekkk devlette yaptır ücret almıyorlar bende yaptırdım şüphelendim test aldım yapmadan acile gittim değere baktı 598 çıktı gebesin dedi doktor ☺️