Ayazayaz Kızlar 18 haftalık hamileyim çok kötü grip oldum çok kötü öksürüyorum göğsüm parçalanıyor bugün öldürürken boğazımdan kanda geldi ayakTa duramıyorum 5,5 yaşında oğlum var ona bakamıyorum şehir dışında yaşıyorum kimsem Yok burda geçmesi için ne yapabilirim ?
deryamehmet35 Ayazayaz benimde geçen hafta aynı şekildeydi sağlık ocağındaki ebem 1 bardak ılık su 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koy iç dedi ve bana iyi geldi.Elma sirkesi aktardan aldım
Sirrlfehva Doktor bana ateş yoksa ilac vermiyoruz nane limon , ıhlamur iç bol limonlu yeşil salata ye demişti. Bende en çok nane limon etki ediyor ıhlamurda boğazı yumuşatır. Sürekli sıcak tutun kendinizi sürekli sıcak şeyler yiyip için çorba vs.
Ayazayaz Sirrlfehva çorba yapacak halim kesinlikle Yok 😔 doktora gitmiyorum ilaç versede kullanmam zaten ama çok zor bir durum
Sirrlfehva Birde bir kaşık bal ile bir cay kasıgı zencefilde öksürügü keser ama hamilelelikte zencefil yenir mi bilmiyorum
Mrsmy Iki kasik pekmeze 1 kasik tereyag ekleyip kisik ateste pisirin, ilik bir sekilde icin.siyah turp ve bal karışımi var netten bakabilirsiniz tarifine. Turpun icini oyup bali bekletiyosunuz suyunu iciyosunuz.son olarak da gece yatarken yataginizin yaniniza soyulmus kesik sogan koyun kokusu biraz fena oluyo ama gercekten cok etkisi var.kizim bebekken hic ilac kullanmadi cok sukur.hep bunlarla atlatirdi.size de sifa olur umarim.
deryamehmet35 Ayazayaz ebe 1 tatlı kaşığını geçmesin demişti ama elma sirkesi dedi ben kullandım ama benim daha çok küçük 5 haftalık kullandığımda 4 haftalıktım.
AyseNurv Çok geçmiş olsun canım inşallah Bian önce toparlarsın kızlar bende gribim sabaha kadar oturuyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum sizce ne yapsam iyi gelir başıma da gözlerime de vuruyor agrısı dayanamıyorum artık :(
Ayazayaz AyseNurv Canım ben doktorumu aradım ben çok şiddetli öksürüyorum hemen bi göğüs uzmanına git dedi gittim kanına bakalım ya antibiyotik yada iğne vercez dedi 😔 ama foto kendi doktoruma atacam çünkü fotolarını bana gönder dedi ilaçların