Nursemom Esramhmt çok fazla abartmadan ortak renkler al bence yenidoğan zaten pek farketmez kız erkek 🙈❤️
Esra7261 Esramhmt nasıl değişti yani doktor daha önceki söylemlerinde emin değilmiydi. Tahmindemi bulunmuştu sadece?
Fikriyeee Sedahoca ayy ama 16 da falan doktor bacak arasını açık bulduğunda hiçbirşey görememiş mi ya ne değişik bir durum 🙈
Nergissss94 Esramhmt Esramhmt vallaha ben kız hiss ediyorum ta hamileliğimin ilk başlarından .belkide öyle istediğim için🙊
Nergissss94 ftm_syt Allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah🙏İnsan her iki meyveden tatmak istiyor.🙂
Dimple23 Darısı başıma 3 oğlum var 4. Yede erkek dedi doktor...en son. 16. Hftada gitmiştim ...bu hafta ayrıntılıya giricem
prensleriminannesii Mirom 14 haftalık olduk pazartesi 15 olucaz 20 sinde kontrol var değişecek mi bakalm🙂
Mirom ftm_syt bende ayniyim ama bana pipiyi göstermedi bu ay detayliya gircem bakalm ne çıkcak sağlıklı olsunda
Bebegimle_yolculuk Esramhmt bana da 28. Haftama kadar kız dendi 5 ayrı doktor 😂 iki hafta önce öğrendim ki erkekmiş ben hala şok 😂😂🤔