Beyazmelekkk Kızlar adet sonrası mesela hani adet sonrası mi yoksa adetten çok sonra mi ne zaman kinde tuttugunu döllendigini naisl anliyoruz?
Nisaiste Beyazmelekkk benim adetim 12 ekimde başladı 19 ekimde bitti 2 kasımda da ilişkiye girmiştim o da tutmuş ama rahmin kendini hazırlaması gerekiyo yaa adet rengin çamur gibi olucak ona dikkat et
isilaybestee Beyazmelekkk o anlaşılmaz bence son adetinizin ilk günü olarak kabul edilir mesela son adetinizi 14 temmuzda oldunuz o günden itibaren hesaplama yapılır
Gg5348 Beyazmelekkk kan verdiğinizde değerlerinizden kaç haftalık hamile olduğunuz anlaşılıyor değer yüksekse genelde ilk haftalarda bebek tutunmuş oluyormuş benim doktorum aşağı yukarı şu tarihlerde tutunmuş diye söylemişti
Hulo2105 Beyazmelekkk benim son adet tarihim 11 kasımdı. Doktor 1 aralıkta hamile kalmışsın dedi. Geç yumurtlamışım. Herhalde keseye göre falan söylüyor ya da rahmin kalınlığına göre.
Beyazmelekkk Nisaiste benim adetim gecikti 2 kez test yaptım ve pozitif çıktı henüz kan vermedim de . Acaba adetten hemen sonrakilerde mi yoksa sona doğru olanlarda mi tutmuş bebek onu merak ettim