Maviss718 Kızlar tansiyonum normal 10 a 7 çıktı. Bugün yemek yedikten sonra baş dönmesi yaşıyorum ayağa kalkınca etraf dönüyor kafamı kaldıramıyorum sebebi ne olabilir
FREYA09 Maviss718 artık bebek vucudumuzdaki Demir’i çekiyor benim hamileliğin başında demirim iyiyidi şuan çok düşmüş bebek çok çekmiş Demir’i benimde baş dönmem oluyor bu aralar dediğiniz gibi tamamen. Demir eksikliğinden hatta doktor Demir ilacını 2 doza çıkardı 27 haftalığım
Damyavuz Maviss718 cumartesi 27 olucam tam bende iyi hissetmiyorum yada hamilelik +2 çocuk çok yoruluyorum.
Maviss718 Ozge18 canım iyiydide bi anda oldu demirden olurmu yani yemek yedim yarım saat sonra böyle oldum ayağa kalkınca oluyor etraf dönüyor
b-bg Maviss718 merhaba doktora sordunuz mu acana 27 haftadayım bende bugün sürekli başım dönüyo gözümün önü kararıyo
Maviss718 b-bg tansiyon olabilir açlık şekerin düşmüş olabilir bide kulaklarımda kaşınıyordu ağrıyordu kulak ağrısıda yapabilir dedi geçti zaten 2 günde
b-bg Maviss718 tansiyon şekerime baktım normal tesadüf mü bilmiyorum ama benimde kulağım kaşınıyor 😟 teşekkür ederim