Gkce18 Fatmanur12345 canım çook mutlu olurum Allah razı olsun senin için zahmet vermiceksem eğer çok isterim🫶💗
babysmomy Fatmanur12345 çok güzel bir kalbiniz var 🫶🏻🥹 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa sürede hayırlı haberler alın inşallah 🧡
Fatmanur12345 babysmomy amin canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip eder insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️ isteyen varsa ismini söylemesi yeterli seve seve okurum🤍
Bigsecret3 Fatmanur12345 estağfurullah canım ne üzmedi imtihandır olur Allah razı olsun rabbim dualarınızı inşallah size çevirsin sizlerin de evalt haberinizi almak beni çok mutlu eder kızımdan dolayı malum pek posta giremiyorum maruz görün bu durumdan beni🌸
Fatmanur12345 Gkce18 Bigsecret3 Okudum kızlar rabbim tez zamanda nasip eder insallah canlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤲🏻🌹🌹
Bigsecret3 busrax_ amin Allah razı olsun rabbim hakkinizda neyi hayırlı görüyor ise kalbinize onu versin inşallah 🩷
Dmerrt Fatmanur12345 banada dua edermisin kardeşim Defne adım Allah razı olsun dualarımız geri çevirmesin dualarımızın kabul etsin 💓💗🫶dualarımızın kabulunu engelleyen günahlarımız varsa da affettsin🥹
Fatmanur12345 Dmerrt tabi canım ederim bugün içinde okurum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻