Hem kademeli yatış pozisyonlu hem 360 derece dönebilen hem kaliteli hem güvenli hem de aracınıza sağlam bağlayabileceğiniz bi model seçmelisiniz. Adac testinden geçmiş olan markalar daha güvenli kaliteli ama fiyat olarak pahalı oluyor. bütçenize göre adac testi olmasa bile Avrupa kalite testlerinden geçmiş güvenli sayılan model ve markalar da var onlara bakabilirsiniz ben geçen yıl bitmeden pregonun 360 derece dönebilen kemeri takılı olmadığında sinyal veren bi koltuk almıştım. 3 kademe yatış pozisyonu bebeğin büyümesine göre baş desteği ve oturma yerini ayarlama özelliği vardı. Aynı zamansa isofixliydi. Geldiğinde fark ettim yatış pozisyonunda tam yatış olmuyor bebek yine dik şekilde kalıyordu ama almış bulundum bi kere dedim ilk aylar için oto koltuğu niyetine de kullanırız diye bebek arabasını pusetli tercih ettim bu yüzden. Ama şunu da söyleyeyim elele markasını geç keşfettim eğer o dönem görseydim eleleden alırdım oto koltuğunu da. Her şeyini çok beğeniyorum genel olarak kaliteli kullanışlı ve piyasasına göre makul fiyatlı ürünleri var araştırma yaparken onlara da bakmanızı öneririm pişman olmazsınız.