Öncelikle 11 temmuz perşembe saat 1 de ameliyatim vardı. Carsamba saat 12 ye doğru suyum geldi acil hastaneye gittik su gelmesi fena bişeymiş asla tutamiyosunuz anlamamk zaten sacmalik. Daha sonra doktorum arandi fakat 11 gibi karpuz vs yedigim için ameliyati acil alinmicagimi sabahi bulucagi söylendi, ilkten agrim yoktu sonra doğum ağrım başladı gece 12 den sabah 9 a kadar doğum sancisi cektim yataklari parçalicaktim ki benimki planli sezeryandi zorunlu zaten normal yapmicaktim ama normal doğum sancisi ile saatlerce maf oldum. Doktorum sabah 9 da ilk beni aldi artik ameliyat korkusu yoktu bian once spinal yiyip şu altımı hissetmiyim yeterki diye dua ettim o aylardir korkuyorum dedigim ameliyata beni nolur goturun sancidan gebericem diye gittim asla korku kalmadı demekki bunu bu sekilde atlaticakmisim neyse girdik soğuk falan işlemiyo bian önce bitsin istiyodum anestezici ilkten odemden boslugu bulamadim dedi daha sonra vurdu yatirdilar beni ayaklarim uyustu sonda takildi ortu cekildi ve batikon suruluyor drken bebiş çıktı resmen 3 dakika da bebegi gorduk muhabbet ediliyodu zaten ne bir hissiyat ne bi cekistirme hiç birşey hissetmedim asla his yoktu mide bulantisi olmadi sadece bebek cikarken icimden bişey cekildiginin hissi oluştu onun disinda ne bi cekistirme ne bi hissiyat mukemmel otesi geçti doğum ve kisa suruyor gercektende sonra bebisle temas hatta sutum geldi o an okadar sancidan sonra tabi hemen ameliyathanede bebisi mememe getirdiler ve gittiler . sonra ben ciktim ilk kalkisda hic bisey hssetmedim sonra depend takildi vs agrim sizim yoktu gayet iyi sadece kalkip otururken artik zorlaniyorum evde daha zorlasti yatak tabi fark ediyor. Yani diceğim o ki sanci cektikten sonra ameliyata kuş gibi gittim benim de nasibim buymuş yoksa çok paniktim allaha şükür geçti gitti siz siz olun kimsenin hikayesiyle kafa bulandirmayin herkesin bünyesi okadar farkli ki en iyi bunu anladım ve kadinlarin ne kadar güçlü olduklarını ben ve sanci kolum agrisa ölüyorum sanan ben 😊 biz çok güçlüyüz korku yersiz korkmaktan korkuyoruz ama rabbim yardimci oluyor , allah herkese kolay doğumlar nasip etsin🙏🌸😌