Mervis61 Kelebeekkk ben hamilelikten önce günde yarım paket içiyordum. Öğrenir öğrenmez azalttım zaten daha yeni öğrendim. 4 gün önce hamileliği öğrendim. Şuan bırakma sürecindeyim. Dün hiç içmedim ama bugün iki tane içtim :( bence iyi ilerliyorum kafama koydum bırakcam bebişe zarar vermek istemiyorum her içtiğim sigarada vicdan azabı duyuyorum
Bsra91 Kelebeekkk valla günde 4 tane içiyorum ama vicdan azabıda çekiyorm midem bulantım olmadığı için hiç sigaradan tiksinemedim bi türlü😞
Kelebeekkk Bsra91 bırakmaya çalış başta çok zorr oluyor yavaş yavaş artık sürekli aklına gelmiyor sadece düşünce olarak çok istiyor insan
Havva78 Bende aynı dertteyim ama ne azaltabildim nede birakabildim çok midem bulandı AA yinede birakamadim 😢😥
Brcuburci Çok fazla sigara içen biriydim hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım bidaha içmedim . İlk zamanlar Leyla gibiydim ama şuan alıştım gibi tiksinti gelmedi ama bir türlü kokusundan vs😂
Kelebeekkk Brcuburci bennde bir paket içiyordum günde ve severek içiyordum. Bana da hiiçç tüksinti gelmedi sbsbsb kokusu şok rahatsız ediyor sadece
anne_adayi_37 Hamileliğimi öğrenir öğrenmez bir kaç gün içinde hemen bıraktım .şimdi ikinci hamileliğim yine aynı şekilde bıraktım .direnebiliyorsanız bırakmanız ı tavsiye ederim. Ama tabi her insanda bir olmuyor ama sizde de bebişe de çok zararlı 😟
Kelebeekkk anne_adayi_37 ben testte pozitif görene kadar içiyordum. Pozitifi görünce hiç içmedim ama hiç geçmedi içme isteği. Bazen aşırı canım istiyor çok zorlanıyorum çevremde içenleri gördükçe aklım çeliniyor. Emzirmeyi bıraktığım an başlayacağım anı düşünüyorum 😂😂
anne_adayi_37 Kelebeekkk ben 1 buçuk yaşına gelince başlıyorum. Bakalım bu sefer ne kadar sürecek 😀😀😀
Yenianne6161 Kelebeekkk valla elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama yine de içiyorum slim sigaraya geçtim içime çekmeden idare etmeye çalışıyorum hamilelikte beni zorlayan tek şey bu