cyuzer 2021de küçültme ameliyatı oldum, sütün azalır dediler şimdi doktorlar mamayla destekler veya mama verirsine getiriyorlar olayı. Böyle operasyon geçirip emziren anneler var mı? 32+1im bu soru aklımı çok kurcalıyor
amine4444 cyuzer bende oldum 2 sene önce meme kücültme 1 aylık bebegim var sanırım sütüm ya az yada verimsiz bebege doktor mama takviyesi yazdı geceye kadar emen cocuk 1 ayda en az 1 kilo bile mi almaz üzülüyorum benimde aklıma sizinki gibi gelmişti 😢😢😢😢😢
Minnaksever cyuzer ameliyatla ilgili bir bilgim yok kuzenim de olmak istiyodu bu yüzden vazgeçmişti.ama ben hiç bişey geçirmedim ve sütüm bebeğime yetmedi mama takviyesi yaptım yine de azimle 20 ay emzirdim yani çok düşünmeyin bence bazı şeyler nasip
cyuzer amine4444 ah kuzum ya.. sağdın mı peki sonradan mı geldi sütün? Sanırım benim de öyle olacak 1 tane bile normal güzel emziren anneyle karşılaşmadım bu operasyonu geçiren
Beti01 Ben de 2018 de olmustum. Göğüs ucum çukur emzirip emziremeyeceğim bile meçhul ama doktor sütün az gelir tarzında bir sey demedi hiç etkiliyor mu bilemiyorum
Alkimbynz Bende meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce bekarken. Tamamen kas altı ilerde bebeği etkilemez dedi doktorum kas altı olduğu için acaba bende durum nasıl olacak. Var mı büyütme ameliyatı sonrası emziren
cyuzer Alkimbynz sonuçta alınan beze yağ vs yok bence etkilemez sizi. Bizden aldıkları için bu azalma veya emzirememe durumu
Bidemet Bende küçültme yaptırmak istiyorum ama küçültme sonrası gebe kalmanın zamanı var mi hemen gebe kalmak sakıncalıdır diye düşünüyorum
Beybimvebenn @cyuzer @amine4444 @Beti01 ben de yaptırmak istiyorum ameliyattan ve görüntüden memnun musunuz çok ağrı oluyor mu ameliyat olmaya değiyor mu ?
amine4444 Beybimvebenn yok ben agrı hissetmedim hiç iyiki oldum ama hamile kalınca sütten büyüdüler bence meme amaliyatını hamilelik emzirme falan bitince gidip olunacak bi amaliyat
cyuzer Beybimvebenn valla kesinlikle değiyor, verdiğim en doğru karardı. Tabi ağrılı bir süreç iyileşmesi zaman alıyor ama öyle aman aman da zor değil
Beybimvebenn @“amine4444” bunu öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim 🙏🏻 ben ergenlik döneminde bayağı kilo alıp verdiğim için sakma oluştu büyüklüğünden çok sarkması beni rahatsız ediyor bu yüzden ameliyat olmak istiyorum ama tekrar büyüyorsa dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda yaptırmak daha mantıklı
amine4444 Beybimvebenn evet canım daha mantıklı valla ne güzel kücüktü benimkiler bi hamile kaldım şiştiler kocaman oldular sütten bebekde emince sarkmada oluyor o yüzden sen acele etme canım ilerde ol
maree Ben ameliyat oldum 2 sene önce hamile kaldım doktorumdan memnun değilim mememin ucu yara oldu çok garip şekilde süt geldi ama et çıktı mememden ve Şuan napıcam bilmiyorum
Husne00 Bende ameliyat olduktan sonra hamile kaldım şuan 2 haftam var doğuma. Ameliyat sonrasına göre biraz büyüdü. Doktordan ötürü içeri çökük meme ucu oldu. Düzelttirme yapılırsa birdaha hiç süt gelmeyeceğini söylediler kanallar kesilecekmiş. Bende ucu olmasa bile doğumdan sonra süt gelebilme olasılığına karşı yaptırmadım. Bakalım süt gelecek mi veya ucu bi problem yaratacak mı yakında öğreneceğim