Daryam35 Sevgili anneler sorum başlıkta. Benım nubu düz ama yandan bacak arası resmi var baya Bildiğiniz çıkıntı var. Nubu düz olup erkek çıkan var mı?
yasemincicekkk Daryam35 benim nubu düzdü erkek çıktı canım. Arkadaşımında doktor nubun düzlüğüne göre kız olarak yorum yapmıştı onun da erkek çıktı
Daryam35 yasemincicekkk benim doktorum da nuba göre yüzde 60 kız dedi. Ama yukarıdaki fotoda Bildiğiniz erkek çıkıntısı var. Ultrason fotoğrafınız varsa yükleyebilir mısınız rica etsem 🌸
Daryam35 Ayshe-h benim de kafam cok karışık. Doktor da yüzde 60 kız dedi sonra çıkıntı gördü yukarıdakini 12+4 tü bu haftalarda kızda ve erkekte çıkıntı olur dedi 🤔
neslsah-1 Daryam35 eğer ultrasyon henüz yeniyse bekle demesine göre alışveris vs yapma netleşsin öyle yaparsın ama bncede erkek bebişin
Ayshe-h Daryam35 ay çıkıntı olur Tamam da kız bebekte bu kadar olurmu çok şaşkınım şuan benim de nub düz doktorda bana %70erkek bebek dedi belli birsey değil salı gidecem insaAllah o zaman belli olur ama size aşırı şaşırdım başka doktorada mi sorsaniz
Umranergiz Bana doktorum hiç bacak arasına bakmadan 100% kız dedi sordum bacak arasına bakmadınız gibisinden nuba göre söylemiş yandan bakınca dümdüzdü buradan anlaşır yukarı doğru bi açı olursa erkek demektir dedi
Daryam35 Umranergiz benim de bacak arası gözükmedi. Çıkıntı düz olursa kız dik olursaerkek olur dedi. Sizin yüzde 60 kız dedi 🤔sonra da bu çıkıntı yı görüp kızda da erkekte de olur dedi
Umranergiz Daryam35 ben şaşırmıştım doğrusu bacak arasına bakmadan cinsiyet söylemesine ama 100% dediği için yanılma payı olmaz sanırım tabi bacak arasına bakmamasıda kuşkulandırmıyo değil
Daryam35 Umranergiz benim o kadar yüksek ihtimal vermedi yüzde 60 kız dedi ama perinatalog olması kafamı karıştırıyor, her seyi ayrıntılı gördü onu da görmüştür diye düşündüm.
Umranergiz Daryam35 evet perinatoloji daha ayrıntılı bakıyo biraz daha geçsin netleşir gönlünüzden geçen olur inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun🙏