Aysekilic63 Kizlar 34+1 haftalik dun gecede beri vajinalimde asiri derecede agri var 5 dakika uzansam kalkabilmek icin neler cekiyorum cok kotu boyle bi durum yasayan varmi normalmidir
Nagos Aysekilic63 canim 35 haftalığım bende normal diyolar ama çok aşırı agrin okursa doktoruna görün tabi
Nurcin Aysekilic63 selam. acaba ağrılarınız geçti mi? ben de de çok fena ağrı var. 31+4 üz... yürürken, otururken hep ağrı var
Aysekilic63 Nurcin ara ara yine oluyor ben doktora gittim cocuk dogum pozisyonuna geciyo diye rahim agirlasiyo ondan agri oluyo kalkarken otururken yani korkacak bisey yokmus cok sukur
sibeltmkl 32+3 bugün daha kötü oldum karnım aşağıda yürümek bile zor geliyordu sabahta sanki morarmış eti ezilmiş gibi böyle değişik bir ağrı var bebeğimde maşallah çok hareketli hareket ettikçe daha çok ağrıyor 23 ünde kontrol var gün verecek artık sağlıcakla doğsunlar da kurtulalım
Aysekilic63 sibeltmkl aynen canm bende 32 haftada ayni oyleydim simdi 35 olduk dahada agrilar oluyo yalanci sancilar falan az kaldi insallah Allah herkesi sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin❤
Nurcin Aysekilic63 saol cnm içim rahatladı.. benim randevum cuma günü.. o zamana kadar dayanamadım eski yorumlara bakayım dedim. en yakın tarif seninkiydi..