zlemceylan beysenyil şu an o zaman sizin dediğinize göre aynı zamanlarda sayılırız ama ben bugün test yaptım pozitif göremedim birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim bakalım ♥️
beysenyil zlemceylan geç döllenme olabilir onu da göz önüne almak lazım 🙃 inşallah pozitif görürsünüz rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
Tsknaltunts zlemceylan İlişkiden sonra birdaha ki adet tarihimde göğüs zızlaması oldu tek belirti sonra 10 gün adet geçince test yaptım çıktı canım inşallah vardır senin de rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Fatmanur12345 Tsknaltunts benim dün göğsümde birinde ama ucunda kaşıntı tuttu fena bir kaşıntı sonra hafif hafif sızladı ama geçti sadece dün oldu ve Ve ucu çok az rengi koyu sizce gebelik belirtisi olabilir mi bu arada sadece tek göğsümde oldu
Tsknaltunts Fatmanur12345 canım böyle sızlama oluyor sanki süt gelecekmiş gibi kaşıntı olmadı bende süt birikmiş gibi sızladı ikinci gebeliğim olduğu için o süt sızısını biliyorum rengi koyu değil göğsümün ama bilemeyiz stres yapma rabbim ne zaman nasip ettiyse olacaktır eminim 🙏
Hayallerdualaraemanet140822 zlemceylan inşallah vardır brbeğim bende 10 gün kala belki 10 tane test tuttum hiç birinde çıkmadı son 3 gün kala tuttum çıktı darısı senin başına inşallahh❤❤🤲🏻🤲🏻
zlemceylan Hayallerdualaraemanet140822 aynen bende birkaç gün sonra denerim olmazsa real zamanı bakarım artık 🥰
Merve1ei39 zlemceylan ozaman regl olmadan ⅘ gun once erken tesr yapmani oneririm malesef regl olana kadar yuzde 50:50 tutma sansi oluyo
kuzeymom__ zlemceylan olabilir canım herkeste değişiyor belirtiler genelde adet gecikince ortaya çıkıyor umarım vardır seninde 💖🙏
zlemceylan kuzeymom__ evet doğru genel olarak herkesin belirtileri farklı farklı olmuş bakalım artık nasip 💖
Cnsgumus zlemceylan ilişkiyi bilmiyorum canım ama yumurtlama günümden 12 gün sonra öğrendim battan bir hafta önce bende iştah vardı ve şişkinlik bu şişkinlik giderek arttı
Ebruebos Benimde kasığımda sızlama bel ağrısı birazda akıntım var çatlamadan 1 gün sonra oldu ama önemsemedim bu ayda olmaz diye saçımı boyattım dün 🥲
zlemceylan Gkce18 bende anlamadım açıkçası reglime 10 gün var diye görünüyor ama yarın da yapacağım bi 🩵