Merryy Merakımdan soruyorum geç döllenmenin cinsiyetle alakası var mı cinsiyet öğrenenler yazabilir misiniz normalde 7+3 olmam gerekiyordu dün ama ultrasonda 6+4 çıktı doktorum sat düzenlememiz lazım dedi bende merak ettim 🙈
Aylaa123 Merryy geç döllenmenin kesenin sağda yada solda olmasının yasanan mide bulantısı uyku hali aşerme hali vs aklınıza gelebilcek herşeyin cinsiyetin belirlenmesiyle hiçç alakası yok
1prensesannesi__ Merryy aslında degismeye gerek yok benimde önde cikiyodu ama doktorum hic degismedi 😃
annembebegim Merryy geç döllenmeyle tam bi alakası yok önemli olan yumurta çatlamadan kaç gün önce oraya sperm gittiği. Cinsiyetin onunla alakası var. İlişki birkaç gün önce olduysa o zaman kız olur cinsiyet
Merryy Aylaa123 yaa merak etmiştim bende acaba ne olur diye oğlumda çok rahattım bunda mide bulantısı halsizlik falan hepsi var insan ister istemez birşeyler arıyor 🙈
Aylaa123 Merryy hamilelikten hamileliğe çok fark var ilk bebekle ikinci bebek arasında aynı belirtiler olmak zorunda değil her gebelik kendine özgü çünkü bazen çok rahat bazen çok hastalıklı geçebiliyor ama bunlar cinsiyet belirleyici şeyler değildir malesef 😂
Merryy 1prensesannesi__ evet onu bende anlamadım ileri geri olması normal birde zaten haftam erken ileride yakalar diye düşünüyorum ama öyle diyince dün şaşırdım 😂
1prensesannesi__ Merryy bende okuyunca şaşırdım baska doktora daha muayene ol bakalım o ne dicek bazen ultrason cihazlari farkli ölçebiliyo
Merryy annembebegim onu takip etmemiştim bu ay tam korunmayı bıraktım hamile kaldım önünüzdeki ay takip yapmayı düşünüyordum şans 🙈
annembebegim Merryy hayırlısı gönlünüzden geçen olur inşallah siz ne istiyorsunuz ilk çocuk mu olacak 😇 inşallah hepimizin gönlünden geçen cinsiyet olsun 🥰🤲🏻
Beyazmelekkk Geç dollenmede kız olmuyor mu hani 24 saat içinde döllenme olmayınca erkek spermler ölüyor diye okumuştum sanki
Beyazmelekkk annembebegim benim bir kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim bende 1 erkek olsun ikisinide yaşayayım istiyorum
Merryy annembebegim aslında 4. Hamileliğim ama ikisi düşük oldu bir oğlum var 4 yaşında birde kızım olsun istiyorum ama tabi öncelik sağlıklı olmaları inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir 🤲🏻🌺
annembebegim Beyazmelekkk benim oğlum var tam çift çizgi olduğu gün ve çizgi silindiği gün ilişkiye girin. Çift çizgi çıkana kadar 3-4 gün ilişki yapmayın erkek oluyor 😘
annembebegim Beyazmelekkk siz kızınızda hangi günler ilişkiye girdiniz çift çizgi çıkmış mıydı ovülasyon takibi yapmış mıydınız🥰