mihranur188 kızlar 10 gün sonra doğum yapacam ismine ilk ay karar vermiştim mihra olacaktı ama bi baktım ki eşimin kuzeni doğum yapmış ve mihra koymuş bende ailede olmayan bi isim istiyorum bana tek isim olacak sekilde önerilerde bulunurmusunuz
momofmychildren mihranur188 biz Cemre koymaya karar verdik Defne Masal Açelya Asya Alya Derin Dilek İnci İpek Bunlar da beğendiğim isimlerdi
1prensesannesi__ mihranur188 Elisa,Liya,Zişan,Ecmel Bunlar pek bilinmeyen yaygin olmayan isimler ama icinde mihra kaldiysa mihriban koyabilirsin 😃
ipekkus Kayramelisa97 güzel isim hoşuma gidiyor benim ama eşim beğenmediği için bizim kıza ipek koyduk biz 🩷
prens_prenses_annesi mihranur188 benim kizim olucak ikra koyucaz ama ecrinide dusunmustuk ikradan once ikraya karar verdik fikir olsun
prens_prenses_annesi mihranur188 vuyuzden dogum yapmadan kimseye ismini soyleme taraftari degilim aileden ben oglum olursa ayaz koycam diyodum baktim kuzenim hamile kaldi dedi erkek olursa ayaz koycam kiz oldunu ogrndik smdi aileden kimse blmiyo ikra olucagini