Berivan_sr Kızlar 30 haftalık olduk doktor Eylül sonu Ekim başı doğum olur dedi ama bende hesaplama yaptığımda daha erken çıkıyor uygulamaya göre de 21 Eylülde bilen biri cevaplayabilir mi ne zmn olur sizce ben mi yanlış hesaplama yapıyorum acaba
Zeyyno_ Berivan_sr Sizin hesabınıza göre ne zaman çıkıyor DHA 10haftaniz var eğer normal bekliyorsanız o da zaten Eylül sonu oluyor yani doktorunuzla uygulamann gosterdigi doğru
Egaa44 Berivan_sr evet bende 30 haftayım 21 eylül 40. Haftan demisti bizim kafelar 38-39 olduıu icin ağustos sonu diye kodlamışım kendimi😂
Eda1254 Berivan_sr uygulamaya bakmayın ben ilk cocugumda uygulama doğurdum dedikten bı iki hafta sonra dogurmustum
Berivan_sr Zeyyno_ genelde hep 38 li haftalarda doğum olduğu için o haftaya göre hesap yaptım biraz aceleci davrandım galiba 😅😅
Zeyyno_ Berivan_sr 😂😂😂 Yanlış hesap yapmışsın genel olarak 38-40hafta aralarında oluyor ama bu senin 38.haftaya girer girmez doğum yapacağın anlamına gelmez 😅😅😅
Eda1254 Berivan_sr ben oğlumu uygulama Artık dogurdun deyip bıraktıktan bı iki hafta sonra doğurdum çünkü
Enfal_06 Marseille13 30+4 üm 21 Eylül gibi gözüküyor ama doktorum sezeryan görünüyor dedi sizin son adet tarihini mi baz aldı yoksa normal doğum için mi bu tarihi verdi