huysuz__ acelya01 hiç net çıkmamış ki annesi dik bi çıkıntı var nub mu emin değilim, eğer oysa erke büyük ihtimalle
Balm0990 Yani bikaç gündür postlarda karşıma çıkan bu erkek ve pipi merakını anlamış değilim valla ben. Kızınız olursa ve bu yazıyı görürse ne kadar üzücü olurdu. Erkekde erkek ne erkekmiş beee😂😂 ya sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun bence
Alpmom__ poyrazege1503 bize de doktor öyle dedi . Şuan bu fikre de çok alıştım değişirse ne yaparım bilemem 😂😂 kıyafet bile aldım heveslenip . Ama benim oğluşun her şeyi apaçık belli . Yumurtalıklarını bile gördük 🤣🤣 değişirse şok geçiririm
poyrazege1503 Alpmom__ bacak arası resmi attim gayet pipiye benziyor ama bende şaşırdım o yüzden bakalim sağlıklı olsunda🥰
Civciv53 poyrazege1503 13. Hafta çok erken detaylıyı bekle yengemede erkek dediler detaylıda kız olduğu ortaya çıktı yanılma olabiliyor erkekte
happyprincess_06 poyrazege1503 en net ve doğru bilgi 18- 22 arasi olur demişti doktor. Öncesinde tahmin edebiliriz bu yüzden hazirlik yapmayın diyordu acele etmeyin bence zaten bi kac hafta sonra netlesir ona göre hareket edersiniz.
Anneolmak543 poyrazege1503 13. Haftada 3. Oğlumun görüntüsü sizin attığınız gibi Bacak arası bence sonrakinde yanılma var erkek
acelya01 @Balm0990 ah canım benim 4erkek evladım var benim merakım kızdan yana ilk bebegimden bu yana Rabbim nasip etmedi şimdi 5inciye hamileyim inşallah kız olur 🤲
Balm0990 acelya01 yani tabiki hepimizin gönlümüzden gecen oluyo ama sağlıkla en başta tabiki🥰 demek istediğim bu erkek aşkı milledeki onu anlamıyorum ya hayırlısı saglıklısı olsun diyemiyolar da erkekde erkek🤦🏻♀️😂 rabbim saglıkla gönlümüzden gecenleri nasip etsin hepimize 💕
ezgi-esk poyrazege1503 Banada 12 de erkek denildi. 21 oldum yarın detaylıya gidicem inşallah banada kız derler :)) Olabiliyor böyle şeyler erken daha cinsiyeti net söylemek için.