Cihangir09 eylulus pusetli alıyorlar. eğer henüz karar veremediyseniz size çift yönlü kabin olarak babyhope Bella modelini öneririm kabin olarak geçiyor ama o kadar küçük değil yine de hafif ve çok kullanışlı ben onu tercih ettim ☺️
Gamzelit eylulus şahsen ben Joe pact pro aldım içine minder yaptırım yada anne yanı baby nest atıp öyle kullanıcam hiçbir sakıncası yok ha olsada aparatıyla satılıyor puseti isteyen puset alıp takıyo
Crnsln Ayrıca pusetini aldım yenidoğan için onu kullanıcam cybex eezy twist 2 bebek arabam da çıkartılıp diğer poşet takılıyor yenidoğan döneminde
nazel123 İçine bebek arabası minderi alıp öyle kullancam ama pusetli olarak da satılıyor chicco goody plus tavsiye ederim
Cudana Ben nuna triv aldım, hem kabin boy gibi çok rahat katlanıyor ve çok hafif. Hem de puset alacağım ona uygun (joie alacağım büyük ihtimalle) onu takıp çıkarabiliyorum, bu noktada travel özellikli. Yani çok fonksiyonlu
Bihterrr Hiç araştırmadan bilgim olmadan prego venüs markası aldım hala bilmiyorum travel sistem ne kabin boy ne inşallah memnun kalırım