Habibee Cemsalim ben adetime 2 gun kala öğrenmiştim canim ama bana kalirsa adetinin gecmesini bekle en azindan üzülmezsin.
Anacsevgidolumelek Cemsalim ben adetim 3 gun geciktiginde ogrendim hem de cizgilerin ikisi de cok belirgindi.
Kubrakuzey Adet günümden 1 gün önce yaptım iki gebeliğimde de çizgilerin koyuluk rengi aynıydı sanırım yumurtlama tarihim hemen adet sonrası o yüzden çizgiler çok belirgin çıkıyor adet günü yapıp silik çizgi görenlerde var
aylinkrhn Cemsalim merhaba ben adetimden 1 hafta önce hafif pembe cizgi görerek anladım.gün gectikce cizgi daha netleşti.Adet günümde iki cizgi de aynıydı.
Cemsalim Denizanne damarlarim cok zor bulunuyor patliyor hatta her kan verisimde bundan dolayi veremiyorum surekli
Denizanne Cemsalim canım benimde öyle hemşireyle alakalı benim damarımı sadece 2 hemşire bulabiliyor bu konularda hep onlara gidiyorum 😄 kolay gelsin o zaman sana
denizannee Gecikmenin ilk günü yaptım çıkmadı 2.günü de çıkmadı 3.günün akşamı silik bi çizgi çıktı hemen hastaneye gittik bhcg yapıldı 14.7 çıktı şuan 7+3 haftalık gebeyim. Kesinlikle geciktigin ilk gün yapma tamamen sinir bozukluğu oluyor 2 yada 3 gün bekle ve mutlaka kanda bhcg baktır en kesin sonuç kanda belli oluyor hayırlısıyla inşallah vardır ☺