Beybyi Kızlar daha çok var biliyorum ama yine de yapmak istedim içimden geldi sizce nasıl duruyor testin adı bebe time son bı testim vardı internetten prodoctor almayı düşünüyorum sizce 🫠
lilyum_ Beybyi ayy daha da cok varmış ama cift cizgi gibi canım. Umarım yanıltmaz. Kesinlikle hemen prodoctor alıp testi tekrarla insallah vardırr🌸🥰
Beybyi Gkce18 8-12 temuz arası ovulasyon günlerimdi değerlendirdik zaten bat a çok var ama işte merakta adet günümu bekleyeceğim
sedanur_bpr0 Beybyi Çok silik bi çizgi var. Bu çizgiyi kaç dakika sonra gördünüz ? Adet döngünüz kaç gün sürüyor ?
Beybyi sedanur_bpr0 adet döngüm geçen ay 30 gün sürdü normalde 28 gün sürüyor 6 gün de adet oluyorum şuan daha 11 gün var günüme
Gkce18 Beybyi canımm benimde aynı tarihteydi ovülasyon günüm seninle aynı zaman regli günüm, umarım ikimizde hamileyizdir bende çatlamadan sonra kasık bel bacak agrısı başladı sendede varmı
Beybyi Gkce18 bende göğüs hassasiyetti var halsizlik uyuma isteği var başka da bı şey yok bakalım ne olacak 🙈
Muhammedimm09 Beybyi benim adetime iki hafta varken bu testlerrden alıp yapmıştım böyle silik çizgi çıkmıştı hakkınızda hayırlısı olsun.
asell13 Beybyi hayali bi çizgi görüyor gibiyim ama zaten daha gününede varmış biraz daha bekle canım inşllh vardır🤍
Gkce18 Beybyi canım uyuma isteği halsizlik bendede var gözümü acıyorum gün içinde hep uyku halindeyim geçen aylarda hiç yaşamadım böyle bişi 🥰 inşallah
Beybyi Gkce18 bende hiç yaşamadım bildiğiniz telefon elimde gözüm kapanıyor o şekil oluyor beyaz akıntım arada oluyor öyle
Gkce18 Beybyi benimde öyle canım😍 beyaz akıntım sürekli var bakalım hayırlısı artık beklemek zor gelıyor