Babyybabyyy Kızlar hamileliğin 12.haftasındayım ve mide yanması,mide ekşimesi yaşıyorum. İnternete soğuk süt iyi geliyor diyorlar ama kaynatılıp soğumuş soğuk süt mü? Yoksa direkt dolaptan alınan soğuk süt mü? Hangisi?
Enfal_06 Babyybabyyy hazır paketli süt marketten alıyoruz ya süt dolabta saklanır zaten işte onu alıp için midenize iyi gelir
Damlaozzz Babyybabyyy Direk dolaptan al yatmadan 1 bardak iç mide ağrısına yanmasına birebir iyi geliyor
minnosbirkiz Babyybabyyy direk dümdüz dolaptan çıkartıp için, ben genelde laktozsuz süt alıyorum, çok iyi geliyor ☺️
ggmom Babyybabyyy gaviscon kullandım ben doktor önerisi ile bir de yemeklerde sıvı tüketmeyin yüksek yatın gece yatmadan yemek yemeyin
myavocado Babyybabyyy dolaptan. Zaten hamilelikte evde kaynamış süt tüketmeyin, pastörize süt alın, onu tekrar kaynatma ihtiyacı olmuyor dolaptan direkt için.
mervemurat16 Babyybabyyy 1 yemek kaşığı soğuk süt içerseniz bir nebzede olsa yanmayı durduruyor ama geri başlıyor
mervemurat16 Babyybabyyy yağlı baharatlı yememek lazım onun dışında gavisvon ilaç yazabilir doktorunuz ben kullanmadım ama kullanıp yaradığını söyleyende var fatda etmeyende.Pek çözüm bulunamıyor bu mide yanmasına