Ada44 Kızlar 32+1 olduk ama son bir haftadır yüzüm bacaklarım kısacası bütün vücudumdan su akar gibi ter boşalıyor nefes alamıyorum resmen gece uyuyamıyorum çok sıcak terlemeler sıkıntı basmalar arttı normal mi ya son aylar da
_ozlmm Ada44 Valla bende öyleyim 27 haftalığım ama bir haftadır su gibi terliyorum özellikle dışarıda araba içinde su oluyorum üstüm falan hep terden ıslanıyor ben havalardan diye düşünüyorum hamilelik ekstra terletiyor 🙇🏽♀️
Ebbruc Ada44 ben 13 haftalığım ama bende aynı durumdayım, havalar maalesef feci şuan bol su tüketmeye çalışıyorum
Zuleyha_18 Ada44 bende 32 ve aynıyım dün oturup ağladım resmen stresten uyuyamamaktan sağıma yatsam ağrıyor uyanıyorum ter boşaltmışım soluma yatsam aynı sırt üstü zaten sıkıntı ki yatsam da nefesim daralıyor Rabbim son zamanlarimiza hayırlısıyla ulaştırsn 🤲🏼😐
Zeyyno_ Ada44 Hamilelikte sıcak basmaları normal de cnm bide havalarda sıcak ya insan ondan öyle oluyor bunaliyoruz
Booksandcats 30+3üm ben de aşırı terliyorum bazen pijamam sırılsıklam uyanıyorum gece suyum mu geldi de fark etmedim diye bile düşündüğüm oldu 🫣