Gkce18 kirpapatyasii35 canım ben kimyasal değilde 7 ay önce kalp durmasından kürtaj yaşadım malesefki, 12 hafta diye kontrole gittim kalbının durdugunu ogrendim🥹
Gkce18 kirpapatyasii35 aşkım tüm testlerimi falan oldum sebebini araştırmak için herşey temiz çıktı doktor olacağı varmış oldu biz buna saglıksız gebelik diyoruz demişti nasibimiz okadarmış 🥹 5 aydır tekrar deniyoruz ama yeniden olmadı henüz bu ayı degerlendirdik yine bekliyorum günümü bakalım 🫶
Zyzyzy Meriel yaa tebrik ederim gerçekten çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 bana da dua edin inşallah hayırlı haberleri ben de tez vakitte alırım
Meriel Zyzyzy teşekkür ederim Allah razı olsun, amin inşallah. Allah tez zamanda en sağlıklı, en hayırlı şekilde nasip etsin 💕
Berhif-21 Sevde345 Sevde345 adet olmadan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sonra battı bekledim ama herhangi bir bel ağrısı adet belirtisi olmadı işte 3 gün geçti gittim hamile olduğumu öğrendim ama kokulara karşı hassasiyet beni mahvetti mide bulantısı bir de