Ciciletto Kızlar 34 haftalık hamileyim.Ve çatı muayenesi yaptirmadim.Ve yaptırmak zorunlumu???Bilenler söylesin lütfen.Bugun duydum yaptırınca çocuk erken oluyormuş.ben 40 haftadan erken olsun istemiyorum.Bilgisi olan varmı???ilk hamilelik.Ve soracak kimse yok.esimle yalnız yaşıyoruz.
Emell Ciciletto cati kontrolu dogumu hizlandiran bisey degil ki canim ya. Catin normal dogum icin uygun mu diye bakiyorlar. Ona gore dogum seklini belirliyorlar.yoksa herkes erken dogum yapardi herkes giriyo tabi sezeryan olacagi belli olmayan herkes
Seldaapk Ciciletto çatı muayenesini 36 hafta ve sonrasında yapılıyor yani sancı vs.durumuna göre değişiyor doğum başladığında bakan doktorlarda var yani bunu doktorunuza sormanız en sağlıklısı
ilkim19 Ciciletto bence şuan çok gereksiz çatı muayenesi 38. Haftadayım ve hiç çatı muayenesi yapılmadım doktorum bebeğin gününü doldurmasını bekliyor. Sancılarla beraber Doğuma yakın yapılır çatı muayenesi erken yapmanın bi mantığı yok
mucizemizibekliyoruzz Ciciletto 39. Haftada yaptılar benim çatı muayenesini. Zaten sonra Doğum olsada sorun olmaz
Ciciletto Emell burada okudum çok kız yaziyodu.cati müayinəsi oldum.ve suyum gəldi .doğurdum.nebileyim kan oldu.falan filan
Ciciletto ilkim19 biliyomusun belki sancı gəldiyində bakıp da sən doguramasin sezeryan olmalısın söylerse dusundum
bulutunannesi33 Catı mauynesımıcın 34hafta erken sancı vs ılr gtmedıkden snra bakmıyolar zaten hatta bazı dktrlar hc bakmıo
bulutunannesi33 Ciciletto benm ılk bebegmde dktr suyum gelnce bakdı oda 42haftada 😂 snra da sezeryana aldı zaten bebek bası kanala grmıyo dıe