Kesinlikle hastaneye gidin geç kalmadan tahlillerinizi yaptırın sizi korkutmak istemem ama ben de gebelik zehirlenmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım 5 gün oldu 😔 İlk önce baş ağrılarım vardı ve ödemim ama ben o ara çok yorgundum düğünümüz vardı heralde çok yoruldum ondan dedim. Sonra midem ağrımaya başladı ve ishal olunca acile gittim idrarda protein kaçağı var bi kadın doğuma görün dedi ben randevu bulamadım dahiliyeye gittim o da tahlillere tekrar baktı evet var sen bi kaç gün tansiyonunu takip et yüksekse hep hiç durma dedi kadın doğuma git. 3 gün takip ettim hep 15-9 16-9 çıkıyor aşırı uyku hali ve artık en son hamilelik boyunca hiç midesi bile bulanmamış olan ben afedersiniz öyle bir kustum ki midem çıkacak sandım, protein kaçağı da olunca tekrar acile gittim orda da tansiyonum 16 çıkınca doktor seni sevk etmemiz lazım çok risklisin dedi. Kadın doğum acile sevk ettiler ve orda da beni direkt yatışa aldılar geçen hafta cuma günü, tansiyon hapı bi sürü şey verdiler tansiyonum düzelmedi en son düzeltemezsek acil sezeryana almak zorundayız bilgin olsun çünkü hapında dozunu 4′e çıkardık ama fayda etmedi dedi ve 4 gün sonra 18′e çıkınca tansiyonum dedikleri gibi acil aldılar 😔 Bebeğim 27 haftalık doğdu küvezde, ben de dün taburcu oldum bi haftadır hastanedeydim. O yüzden sakın ihmal etmeyin ben belirtilerini keşke erken fark etseydim de bilseydim her şey Allah’tan ama dediğim gibi gidin tahlillerinizi yaptırın ve tansiyonunuzu takip edin. Baş ağrısı, ödem, halsizlik, gözünün önünde siyah noktalar görme, aşırı mide ağrıs, çok idrarın var gibi olup azıcık idrar yapabilmen, uyku hali benim belirtilerim bunlardı ve hepsi bir anda on gün içinde oldu diyebilirim lütfen aksatmayın.