Muhammedimm09 Kızlar ben ilk gebeliğimde hiç bişey kullanmadım ve çok çatladım hemde inanılmaz derecede şuan hamileyim acaba güzel bi krem kullansam eski çatlaklarımda gidermi daha çok çatlar mıyım ?
Asenam_16 Muhammedimm09 bende ilk gebeliğimde sadece bebek yağı kullandım. Ama çok çatladım. Acaba 2.gebelikte yeni çatlaklar oluşur mu merak ediyorum 🙁bende şurada bekliyim
Busekrtl Muhammedimm09 Eskiler gitmez canım ona daha ameliyat ile bile çözüm bulamadılar. Bazı lazer yöntemleri var onlar bile %100 sonuç vermiyor ne yazık ki.
sb17 Muhammedimm09 bildiğim kadarıyla maalesef eskiler gitmiyor, beyazlıyor. Ama tabi kullanırsanız 2.de de çatlamaz belki
Ebbruc Muhammedimm09 eskiler gitmez maalesef, daha fazla oluşmaması içinde nemlendirmen lazım karnını
BusrAsil2019 Muhammedimm09 ilk gebeliğimde kullanmadığım zırzavat kalmadı yine de çatladım ikinciye hamileyim hiç bir şey kullanmayı düşünmüyorum. Çatlayacağın varsa çatır çatır çatlıyorsun vala canım
Muhammedimm09 BusrAsil2019 evet bende öyle düşünüyordum o yüzden hiç bişey kullanmadım genetik sorunsalı maalesef 🤦