meralzg Arkadaşlar 18. Haftada bağırsakta parlaklık var dediler, bar mı bu durumu yaşayan, bu sebeple fetal DNA yaptıran, sağlıkla doğum yapan?
arzubldk meralzg 2 bebeğime de aynısını dendi. Ama sıkıntılı bir durum değil doğuma kadar geçiyor zaten. Kan ya da su yuttuğu için olurmuş genelde tek başına bir sıkıntı yaratmaz demişti. Oğlum şu an 3 yaşında biride 28 haftalık hamileyim bir sıkıntı yok
Cosimaniehaus meralzg 22. Haftada detaylı ultrason da bağırsakta parlaklık var dedi doktor. Diğer her şey normaldi. Fetal dna önerdi doktor ama yaptırmadım. Muhtemelen bir sorun yok ama için rahat etmesi için yaptırabilirsin dedi. Aradan 1 ay falan geçti şehir değiştirdim başka iki doktora gittim. Devletteki ben parlaklık görmüyorum dedi. Özelde cihazı bayağı iyi olan doktor da sen demesen parlaklık var demezdim dedi. Özele dün yine gittim parlaklık yok dedi. Zamanla geçiyor diyorlar. Daha önceden kanama falan olduysa ondan kaynaklanabiliyormuş. Bende olmamıştı kanama. Geçer inşallah kafanıza takmayın ense kalınlıgı burnu falan normalse🙏🏻
Ebrarcansu01 meralzg şu an 33.haftadayim kız bebeğim detayliya girdiğimde bana da denildi tek bulguyla bişe çıkacağını sanmıyorum dedu ikili test normal olunca bişe olmuyor genelde
meralzg İnşallah bir sıkıntı habercisi değildir, erkek bebeklerde hep bir şey çıkıyor galiba, bizi yoruyorlar
ads42 Bende 2ngün önce kontrole gittim bağırsakta parlaklık gözüküyor dedi ama normal düzeyde belki down senderomu olabilir dedi ama ikili testim iyi çıktı her şeyde içimize bir kuşku düşürüyorlar ben istemedim hem normal diyor sonra test yaptır illaha yok çok riskli falan filan kafamızı bulandırıyorlar ilerleyen zamanlarda geçiyor diye biliyorum kalbimizi ferah tutalım rabbim zaten kusursuz yaratıyor sen doğal beslenmeye çalış
meralzg Benim de 2 li ve 4 lü normaldi majör bulgu da yok ama ama ek olarak bir de beyinde kist denilince iyice tedirgin oldum. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz.