Deryasamet Kızlar 10+2 haftalığım alın bölgemde sivilceler çıktı acaba gebelikten mi sizde de oldumu yada tedavi için nasıl cilt bakımlarını kullandınız
Hbsanneoluyo Deryasamet hayırlı olsun cnm gebelikten 😊 Ayrıca çok sivilce varsa kız bebek tüylenmen varsa erkek bebek olur diyolar Bendede ilk sivilce çıktı çok fazla derecede kızım olacak inşlh 😊
vilo Deryasamet gebelikten 20 +5 bnim alin yanak asiri sivilcelenme oldu kızin olursa veya oğlun olursa olur diye birsey oldugunu düşünmüyorum hormanlarla alakalı cnm
Burcak61 Deryasamet benim yüzümde gebe kaldığım aydan beri sivilceler var sürekli yenileri çıkıyor 12+0 oldum sivilceye devam
Ayazfatos Hbsanneoluyo benimde agzimin burnumun etrafinda cikmaya basladi hemde cok erkenden 6 haftalikken saunda 8+5 im dun boynumda gordum ama bu siralarda kalcamda goguslarimde kucuk kucuk cikti sivilceler 😁
Nezahatozen yüzümde benim hala çıkmakta bende temizleme jeli filan yapıyorum sabun yapıyorum belki geçer diye
Doga_deniz Nezahatozen sabun kullanma canım cildini kurutur nem dengesi için de daha fazla yağ salgılanır daha çok sivilce çıkar. Yüz temizleme jellerinden toniklerinden kullan bence doktora gidecek kadar çok yoksa. Ben yves rocher kullanıyorum peeling jelini ve toniğini tavsiye ederim sana da
Nezahatozen Doga_deniz artık sivilcelerimle öyle alıştım ki 1 hafta geçiyor birşey kalmıyor sonra bi bakmışım 2 tane yine çıkmış bi bakayim canım jeli kullanıyorum ama 3 kere filan kullandım şuan normalde cildim yağlıdır ama bu hamilelikte farklılaştı benim mesela burun kenarlarım hep kurudu krem sürüyorum yanıyor böyle
Doga_deniz Nezahatozen sabundandır işte canım o çok kurutur. Sen jel tonik devam et bence yüzünü temiz tutarsan bi şey olmuyo bende de 2. Ayda falan çıktı alnımda öyle kurtuldum yayılmadan
Deryasamet Balkizim61 alıcaktım canım biraz önce ama int yorumlara baktım hiç memnun kalan olmamış o yüzden emin olamadım alsam mı almasam mı diye
Doga_deniz Deryasamet yves rocherden mi memnun değiller ☺️ Valla bilmiyorum ki ben makyaj malzemelerimi de yüz temizleme malzemelerimi de ordan alıyorum yıllardır çok memnunum. Eskiden üniv zamanları yüzümde çok sivilce çıkıyodu o ara bi de clinique kullanmıştım antiblemish seti var üçlü o harika bi şey silip atıyo resmen sonra o yoğunluk geçince yves rochere geçtim bitkisel olduğu için. Ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum tabi clinique etkiliydi baya onu bi doktora sormak lazım