teachervera Af00 Benim preaklamsi çok şiddetli idi ama mide bulantısı olmadı hiç. Sadece bir ayda 20 kilo aldım. Gözümde sinekler uçuyordu dalga dalga görüyordum ayaklarım balon gibi idi. 20 haftalık iken aile hekimi demişti sende tansiyon var bak doktoruna de ihmal etme bende yol yürüdüm ondan galiba dedim doktoruma demedm. Benim de gelişimi 33 de durmuş 37 de fark edildi. Mide bulantısı hiç olmadı bende
Mrtbrv Af00 yok canım farketmediler ama ben bısey oldugunu hissetmiştımde anlamıyordum gebelık boyunca hıc olmadı bulantım sadece 1 gun oldu ondanda serum verdiler hop eve git. Ne ödem ne bas donmesi doktor bana senın gıbı hıc belırtısı olmayanlar da var nasıp deyıp sustuk ama içim yangın yeri allahım bu yolda yürüyen bütün kadınların yarımdcısı olsın inşallah
Zuleyha_18 Deletedmom_789 Rabbim sabırlar versin , çok zordur , duygularının tarifi bile olmaz ☹️ inşaallah ahirette sana şefaatci olacak 🤲🏼
susaMom_ Tomucuk12 Normal doğum için herşey uygundu bende normal doğum istedim özelde yaptım doğumumu ama beni bizi riske atmasına gerek yoktu cok kizginim bir daha olsa normal dogum der miyim bilmiyorum sezeryanla daha hizli toparlayanlar oluyor ben 20 gundur duzelemedim ayaga kalkiyorum ama oturamiyorum uzun sure yuruyemiyorum bacagima da bir igne vuruldu kasilma yapiyor sebebini de bilmiyorum
Tomucuk12 susaMom_ sezeryan yapın lütfen.. yenı doğan doktoru olan bır cok arkadasım var hepsı kendı dogumunu sezeryam yaptı… normal dogumda bebekte sıkıntılarla cok karsılasıyorlarmıs…
Bigsecret3 Deletedmom_789 başın sağ olsun canım çok zor bir süreç bunu biliyorum nasıl duygular yaşadığımı iliklerime kadar hissediyorum ama sabır diyeceğiz Rabbimin imtihanı diyeceğiz Allah’ım seni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah hayırlı bir evlat nasip eylesin tekrar Cennet kuşun seni bir yerde izliyordur sakın üzülme Ben de evladımı kaybettim 🥺🥺🥺
azracan20 Deletedmom_789 çok çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah sabırlar versin cennette bekleyen bi meleğin var artık 🥺🥀
Mzzz Tomucuk12 yazmak istemedim ama kendimi tutamadım lütfen insanları korkutmayin adı üstünde normal normal olan herzaman iyidir ama yok bebeğine bir şey olur tarzda konuşma gerçekten çok ürkütücü a’dan z’ye bilmediğiniz doğum hakkında sağdan soldan duyduklarınizla lütfen böyle şeyler yapmayin
susaMom_ Tomucuk12 Aslında tam tersi bebek sezeryanda daha çok sıkıntıya giriyor diyor doktorlar hangisi doğru bilemiyorum
Tubatgn Tomucuk12 normal dogumda bebekte sıkıntılarla cok karsılasıyorlarmıs… Yani bunu genelleme yapmaya ne gerek var? Riskli gebelikte diye belirt. Ben, oğlum ve tek teyzem hariç ailemde herkes normal doğum yaptı. Biz insan gibi insanız hiç birimiz de sorun yok.
Sadeceanne2 asude456 kemik iliği nakil sonrası vücudu iliğe savaş açtı kuzu her şey bir anda başladı vücudu kaldırmadı kuzumun 😢😢 o kadar güzel bir çocuktu ki kızım aynısı inşallah aklı davranışları da aynısı olur çok eşsiz bir çocuk tu
Tomucuk12 Mzzz sagdan soldan duyduklarım degıl tüm ailem doktor, ıki üniversite bıtırdım yüksek lısansım mevcut doktorama hazırlanıyorum.. sözum o kı bılıp bılmeden konusmam helekı hamıle bırı olarak basla bır hemcınsımı korktmaya asla calısmam .normal dogum tabıkı ilk once dusunulecek doğum türüdür.. fakat anne veya bebek buna musaıt deılse rıskler varsa zorlamanın alemı yok. Ve maalsef hosunuza gıtmeyecek bu söyledıgım ama normal dogumunda özellıkle bebek ıcın rısklerı mevcut.
anneadayi__ Deletedmom_789 Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Rabbim içine ferahlık versin meleklerimiz onlar bizim 🙏
Pinar_3 Tomucuk12 eğer herşey yolunda ise normal doğum olmalı bence herşeyde risk vardır her zaman sezeryaninda riskleri vardır muhakkak bilirsiniz ☺️
Mzzz Tomucuk12 riski varsa tabiki zorlamanın bir mantığı yok zaten konuda bu değildi. Kesinlikle bilip bilmeden korkutuyorsun burası kesin ayrıca doktorlar normal doğumu desteklemez ilk öncelik sezeryan olurdu.
Nurov teachervera yok benim herşey normal, idrar, tansiyon nabız vsde, yine de insan kuruntu yapıyor, çok teşekkürler rabbim sağlıkla kucaklatsın evlatlarımızı, konu sahibinin de başı sağolsun yerini doldursun en kısa zamanda inşallah 😓 🤲🏻 🫶🏻