Deletedmom_789 offfff😢😢😢😢 Allah sabır versin. Serinlik versin içine Ne denir bilemedim Geçecek kuzu bu günlerde o sana şefaatçi olacak. Yok olmadı ki en merhamet li olanın himayesinde Ve Allahın izniyle seni almadan cennete girmeyecek biliyorsun dimi. Hep o Yaşta kalacak zahmetsiz sonsuz evlat sevgisi tadacağız inşallah cennette herkes ( erişkin olan ) 30 yaşında doğacakmış dirilecek miş ama küçük vefat eden ler hep o yaşta en sevimli halleri ile kalacak lar Ebedi sevebilelim onları diye ben 2,5 yaşında öyle güzel öyle akıllı bir evlat kaybettim ki. Yandım kavruldum 1,5 senedir Hamile. İdim 23 gün önce doğum yaptım kızıma çok dua ettim İnanır mısın herşeyi aynı oğlum. Aynısı o kadar güzel ki kızım oğlumun. Zarif kız versiyonu Sanki karnımda saklanmış. İkizi şimdi doğmuş Saçının çıkış şekline kadar aynı çok dua ettim hiç isyan etmedim Acısı. Gitti mi 🥹🥹🥹. Asla ama öyle gün içinde kaç kez oturup Hıçkır hıçkır ağlarım oğlum aklıma gelir sonra dimdik durur çok şükür yarabbin çok derin Güzel bir mükafat geldi ki su perisi mübarek Bi(biraz kakalı ve gazlı sadece oda 🙃 cabası olsun) rabbim sanada serinlik versin Ağla ağlamak. İstediğin kadar ağla saçma sapan konuşan. İnsanları em yakının bile olsa yanında tutma. Tepki vermek istediğin her şeye tepkini anında göster içinde yara kalmasın kimse sana bi şey diyemez sen haklısın en büyük imtihan evlat ağzını tutmayı. Bilmeyen. Yanında durmasına gerek yok git yavruna güzel bir Ebedi ev yeri seç( sakın orayı mezar olarak görme orası sonsuz tapulu ebedi evi zaman zaman gidip. Ağlayacağın derdini anlatacağın ne saçmalıyorsun diyeceksin ama. Sevinçlerini anlattığın. Kahkaha attığın bir yer olacak orası Rabbim sabır versin