Sonunda benimde doğumum gerçekleşti 🥰🥲 Bebegimin kafa çapı büyük oldugundan doktor sezeryan demişti bana gün vermişti 15 temmuz olarak ama kendisinin o tarihe kadar yurt dışında olacağını söylemişti bize doktor önerdi bişey olursa ona gidersiniz demişti.10 temmuz akşamı eşimle yürüyüşe çıktık kasilmalarim artmisti o gün eve geldiğimizde uyudum gece saat 1.30 da sıcak bişey hissettim tuvalete gittiğimde su ile birlikte nişan gelmişti eşime seslendim çok korkmuştum hemen hastaneye gittik beni nst bağladılar daha sonra ultrasyonla bakıldı ebe alttan muayne etti evet sızıntı var dedi beni 11 temmuz 9 GB sezeryana alacaklarini söylediler saat 9 a kadar biraz sancım oldu saat 9 da beni sezeryana aldılar ben çok kötü oldum ağladım 🥲beni ameliyathaneye götürdüler orda belimden iğne yapıldı ama iğne korkulacak GB değilmiş çok az acı hissettim ayaklarımdan aşağı sıcak bişey hissettigimi söyledim zaten oyle olması gerekliymis beni yatırdılar. Beni yalnız bırakmayın
dedim zaten başımda iki kişi vardı benimle çok ilgilendiler hemşire elimi hiç bırakmadı bebek doğana kadar sonrasında benim mide bulantım başladı kustum tansiyon düşüklüğünden olduğunu söyledi başımdaki görevli biranda ses duydum o ney dedim bebeğin dedi 🐥🥲o an çok heyecanlandım bebeğimi bana gosterip hava vermeye götürdüler o an zaten bende hemen bitsin bebeğimin yanına gitmek istedim bir kaç dk sonra benimde ameliyatın bitmişti beni çıkardılar annemler ben çıkana kadar anca gelmişlerdi onları ameliyattan çıkınca gördüm sonrasında bebeğimde geldi yanıma ilk yuruyusumu hemşire eşliğinde yaptım öyle korkulacak bişey değilmiş çok ağrı hissetmedim bir gün hastanede kaldık ve çıktık biraz uzun oldu ama kusura bakmayın sizlerin de inşallah kolay dogumlariniz olur 🥰🤲🏻