Medos123 Alparslanmom__ sana tavsiye gümüş kapak kullan🥰 bn doğum yapalı 5 ay oldu bir kez bile yara olmadı göğsüm. Hiç sıkıntı yaşamadım
FyA Alparslanmom__ ben lanshon ondan aldım bi haftador kullanıyorum şuan hiç bişi anlamadım yani iyi geliyomu gelmiyomu uçları yarık böle oyüzden gümüş kapağa geçebilirim
Gg5348 Alparslanmom__ ben lansinoh krem sürüp üstüne gümüş kapak kullanacağım 36-37 de başlamayı düşünüyorum 🤗
Sumeyyeky Alparslanmom__ doktorum 35 de başla demişti 40. Haftada doğum yaptım faydasını gördüm halen görüyorum başlayın bence
Meryykb01 Alparslanmom__ gümüş kapak pahalı olduğu için ve kısa süreli kullanacağım için almadım şu abartılan marka olmayan bir göğüs ucu kremi aldım 36 da kullanmaya başlamıştım.Gayet iş görmüştü bazı günler tahin yağı da kullandım onu atlamıyım
sb17 Alparslanmom__ sürüp kalkan ya da kapak mı koyacaksınız? Aynı haftadayım, ben de başlayayım diyorum
Hulo2105 sb17 gümüş kapağın arkasında krem gibi şeylerle kullanmayın diyor. Ben gece yatarken krem sürücem gündüz de 1-2 saat kapak takıcam. 34. Haftamdayım 35 te başlıycam
sb17 Hulo2105 anladım, teşekkür ederim. Ben kapak değil de kalkan aldım şimdilik, sadece krem süreyim o zaman