Buseemm Ya hic dikkat etmemistim de bazı postlari okuyunca ilgimi cekti 1 ay oldu galiba test vermistim hormon testi amh degerim 2.87 cikmis sizce düşük mü?
melekmi22 Buseemm bilemiyorum da 0,01 miydi bu gibi çok düşük bir rakamla doğal yolla hamile kalan kadınlar var çok duydum çok gördüm darısı sizin başınıza olsun inşallah 🙏🏻
Buseemm cLearQueen minnosbirkiz melekmi22 üst sinir 11 yaziyordu onu görünce bi düşündürdü yani 01 ile 11 arasindaki 2.87 deger gorunce düşük mu acaba dedim
Buseemm melekmi22 amin insallah cnm cumlemize nasip etsin rabbim isteyen kim varsa kucagini boş birakmasin
minnosbirkiz Buseemm hiç ona takılmayın, iyi ki değeriniz çok yüksek değil, 3 üstü çıkınca pcostan şüpheleniyorlar, 4-5 çıkana direk pcos diyorlar, yani şuanda değeriniz olması gereken kadar
Bebemiz Buseemm 5 vs çıkınca polikistik oluyor . Sizin gayet güzel çıkmış benim 9 çıkıyordu son tahlilde 14 çıktı .
Buseemm minnosbirkiz ay gercekten mii ben düşük olunca sikinti olur saniyordum rabbime şükürler olsun o zmn cok teskkur ederim bu bilgi icin bilmiyordum 😍🤍
Betulceeblog minnosbirkiz Bende ilk kez karşılaştım doktor ahm değerime baktı 3.99 çıktı pcos mu demek oluyor adetlerim düzenlidir bu zamana kadar gittiğim doktorlar hiç öyle bir şey söylemedi
minnosbirkiz Buseemm yok yok çok güzel çıkmış, benimde hep 2.30larda çıkıyor, olması gereken böyle 🥳 sadece 1 altını çok istemiyorlar, düşük rezerv olarak görüyorlar, tabi onlar böyle görüyor diye yine hamile kalmaya engel değil 🥳😁
Buseemm Bebemiz teskkur ederim cnm güzel yorumun icn allahim acil sifalar versin sana da 🤲🥰 umarim normal değere döner
minnosbirkiz Betulceeblog öyle olunca pcostan şüpheleniyorlar, arkadaşımdada vardı, sizin gibi reglleri düzenliydi, sadece hamile kalması biraz zorlamıştı, aşılamayla olmuştu ☺️ hiç bi şekilde engel değil, bazen takip edilmesi gerekiyor o kadar
minnosbirkiz Betulceeblog düşük ondan olmaz ama kalitesiz yumurta oluşumu biraz fazla olduğu için ondan olabilir, kimyasal mı yaşadınız, en çok o görülüyor genelde, birde pıhtılaşmanıza baktırın oda düşükleri etkiliyor ama hamile kalmaya engel değil
Betulceeblog minnosbirkiz Evet kimyasal gebelik. Genetik test yaptırdık orda çıkacak varsa sanırım onu bekliyoruz