Buseemm Bu ay da umitlenmeye basladim benn 🙄 iki gün gecti hala adet olmadim ebet daha erken olabilir gecikme sayilmasi icin yani gebelik suphesine bakmamm icin ama ne bileyim iste bi ümit 🤲 kasigimda sancilar oluyor ara sira bide goguslerim çok asiri dolgunlasti ve dokunamiyorum cok feci agriyor. Onun haricinde bugun bide başım döndü bi an sizce yine beklemeli miyim ??? Test mi yapsam dicem de yarin da pazar test de bulamam 🙄🥺 off gene umitlenmeye basliyorumm uyumayanlarr destek cikar mii biii fikirleriniz önemli bnm için
Buseemm Merveya su an hic sanci fln yok sadece göğüs agrim var ve cok dolgun normale göre bnm goguslerim küçüktür dirk belli oluyor dolgunlugu 75 bile zor oluyordu bana ama su an icini dolduruyor yine umitlenmeye basladim bn 🙄🙄
Psk1998 Buseemm ayyyyy ne mutlu sana hayırlı olsun inşallah, şuan ben aynı durumdayım bakınıyorum buralarda biraz regl 3 gün gecikti dün test yaptım ama negatifti. Pek belirtim yok aslında sötleyebileceğim çok nadir hafif sol kasığımda ağrı oluyor onun dışında halsizlik var o kadar umarım bende hayırlı sonuçlarla karşılaşırım🥲
Buseemm busrax_ amin inşallah canim duan Yeter allah razi olsun 🥰 rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Buseemm B16M52 amin insallah canim. İnsallah ilk gebeligim gbi olmaz kucagima almak nasip olur bu sefer
Buseemm Psk1998 bnde de bunda kasik agrisi vardi halsizlik baş dönmesi var bulanti cok hafif ara ara var sen bi kac gun daha bekle
Psk1998 Buseemm evet bu belirtiler bende de var ilk hamileliğim kalp durması ile sonuçlandı ikinci için 4 ay bekledim kendimi toparlamak için şimdi tekrar bu ay denedim bakalım nasip bekliyorum
eyb7 benim de 3 gun gecikmem oldu , bat gunu gecikince test yaptim negatifti, simdi biraz daha beklemek istiyorum, goguste hassasiyet disinda peki bi belirti de yok
Betsin eyb7 bendd aynı durumdayım hiç belirtim yok adet olcakmışım gibide değil 2 gün geçti napcam bilmiyorum🥲 inşallah güzel haberler alırız💗