Srp Kızlar 38.hftamdaym yakklaşık 3 hftadır bacaklarımın arası çok ağrıyo sağ ve sol kemiklerim resmen sızlıyo tuvalete giderken altımı değiştrirken bacak aram sadece olan vrmı
Rumeysaozcan Srp ben ayaklarımı hiç hissetmiyorum yürümekte çok zorlanıyorum kalçama bıçak saplıyolar sanki ama kızımın hareketleri normal olduğu için normaldir bu ağrılar diye düşünüyorum
Gurbettebianne Srp benim 36.haftam canım yaklaşık 4 haftadır felan bacak ağrım var,bacağımın iç kısmı agrıyor yanıyor . Bazen giyip çıkarırken bile yanıyor diye canım acıyor . Doktor normal dedi olur dedi
Sonaybaycin Srp ay resmen 3 ay öncesine gittim cok cektim bende 35ten sonra bir basladi 40. Haftamda dogum yaptim o zaman gecti sanki bacaklarim ayrilacak gibi bir agriyidi yatakta sagdan sola dönemiyodum dogum yapınca gecicek canim sadece sabır🙏🏼
DLiviyaEsor Ah canm hangisini sayim o bacak arasi agrisi dedigin cati agrisi bnde de var adim atmakta zorlanıyorum sancilarim da cogaldi bacaklar dersen kopuyor gibi agriyo
gizemmm DLiviyaEsor keşke benim de olsa insan sancım olsun diye dua eder mi ? Valla ediyorum sezeryandan çok korkuyorum 39. Haftadayım aşırı şiddetli ağrılarım yok inşallah artık şu sancılar artar da doğum yaparım. Bebeğin yolunu gözlemekten yoruldum 😔
DLiviyaEsor gizemmm ay insallah normal dogum yaparsin kuzum ya melegin icerde halinden memnun demekki kendini hazir hissettiginde gelir ama iste insan dayanamiyo sabrszlaniyo biran once kavusiyim istiyo bnm sancim cok var ama cati acilmamis acilsada dar oyuzden de Allahi izniyle persembe gunu sezaryen olucam tam 39 haftada