Ddmatc 8+4 haftalık hamileyim kızlar. Çatlak oluşumunu önlemek için kullandığınız, memnun kaldığınız ürün ya da ürünler nelerdir 🌸
Alparslanmom__ Ddmatc ben bebe yağı Hindistan Cevizi yağı soğuk sıkım Lilerac dönüşümlu olarak kullaniyorum hergun duştan sonra 36 haftalığım şuan busey yok şükür 🙏
Dilek_95 Ddmatc Kesinlikle krem yerine yağ kullan genetiğinde varsa her türlü çatlamalar oluyor ama yağ ile en aza indirebilirsin. Hamileliğimin başından beri Bi-Oil kullandım şuan sonlardayım hiç çatlak oluşmadı nemlendirme süresi çok uzun bir yağ. Çatlasam bile pek dert etmezdim ama o ayrı bir konu 🥰
Teacherr Ddmatc the body shop yoğun nemlendirici kremi, bio oil, budger. İlk hamıleliğimde kullandım sıfır çatlak. Şimdi yine bunları kullanıyorum. Ama sabah akşam aksatmadan süreceksin bir gün bile atlamadan
Ddmatc Çok teşekkür ederim kızlar. Elimden geldiğince bol su içmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi genetikte önemli. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da varsın çatlayalım ama önlem almak için yağ kullanımı yapıcam 🤚🏻🌸