Beheheh Kızlar ikinci sezaryan olacak ayni yerden mi kesiyolar acaba gece gece o takıldı aklıma bide bugun kontrol vardı doktor eşinde girebilir sezaryan a dedi napayım sizce girse iyi olur mu yoksa bayılır mi 😁
Buse344161 Beheheh bence girmesin ya ben istemezdim bayılmasa bile ister istemez panik yapar yüzü değişir üzülür korkar bişey olur ben onu öyle gördükce bana morel olmaz daha çok korkarım 😂😂
Momybaby Beheheh bazen sorumluluk alsın girsin diyorum ama yok . Sonradan girenlerin psikolojik tuhaf davranışlar sergilediklerini duydum 🤷♀️
Umutmirzainci Benimki istemedi o dışarda ikizlerimizle kalacak istese de ben yok derdim kızlarım bizi beklerken kaygılanabilir. Ha ikizler olmasa yine istemezdim eşim benden evhamlı heyecanlıdır beni gerer 🤭😂
Beheheh Umutmirzainci ya o ben korkmam diyoorda bilmiyorum o ortam farklı yani ,😁 bende ne kadar zor oluyormus doğum görsün diye şey ettiydim 😁
FyA Beheheh o yönden değilde bna moral olur diye istiyorum, normal yaparsamda istiyorum ama ona dayanamaz 🤣🤣🤣
Beheheh FyA evet bugün ntsye bağladı doktor ordski hemşireye sordum doğuma giripte bayılan var mı diye çok var dedi özellikle normal dogumdaymis bayilanlar 😁